Aparitia primaverii dupa o iarna destul de lunga ne face sa fim putin mai irascibili si neintelegatori, chiar nervosi. O solutie ar fi revenirea la natura, prin cateva plimbari in parc, deconectarea cel putin 30 de minute zilnic in aer liber sau, de ce nu, chiar pe o terasa linistita, in care sa lasam gandul sa pluteasca liber, inconjurati de placutele miresme de flori de camp si aroma pamantului.

Aparitia primaverii dupa o iarna destul de lunga ne face sa fim putin mai irascibili si neintelegatori, chiar nervosi. O solutie ar fi revenirea la natura, prin cateva plimbari in parc, deconectarea cel putin 30 de minute zilnic in aer liber sau, de ce nu, chiar pe o terasa linistita, in care sa lasam gandul sa pluteasca liber, inconjurati de placutele miresme de flori de camp si aroma pamantului. Nunta in  aceasta perioada trebuie sa aiba elementele placute si calde ale razelor de soare, imbinate armonios cu verdele crud al frunzelor de copaci si culorile pastelate ale florilor. Aranjarea salii in care se desfasoara ceremonia trebuie sa aiba aceste elemente sacre de primavara care vor aduce o nota de prospetime.

Meniul va avea in compozitia sa aceleasi elemente: capsuni, flori naturale decorative ce vor insoti mancarurile – si aici putem spune ca panseluta este un decor exceptional ce poate fi pus chiar pe farfuria de gustare. Apoi, florile de salcam, florile de dovlecei etc. pot deveni decorurile perfecte pentru o farfurie sau platou. Cascada de fructe trebuie sa aiba mai multe produse de sezon si poate fi aranjata chiar cu frunze si crengute verzi.

Meniu 1

Open Bar
Sampanie
Terina de pasare, servita cu sos de capsuni
File de salau in crusta de cartofi noi, servit cu sos de lamaie
Muschi de vita, servit cu salate de sezon
Tortul miresei
Prajituri
Fructe

Meniu 2

Open Bar
Somon marinat, servit pe pat de salate
Pate de ficat in crusta
Piept de rata cu sos de coacaze
Cotlet de berbecut in crusta de verdeturi, servit cu piure de urzici
Tortul miresei
Prajituri
Fructe

Meniu 3

Open Bar
Asortiment de fructe de mare
Sardine la gratar, servite cu sos de piper rosu
Piept de pui, servit cu sos de capsuni
Tournedos, servit cu dovlecei si morcovi
Tortul miresei
Prajituri
Fructe

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.