Desfata-ti simturile cu un meniu rafinat!
De indata ce te-ai hotarat asupra restaurantului in care iti vei petrece seara unica din viata ta, alege si meniul cu care iti vei desfata invitatii.
Ia in consideratie toate cele cinci feluri ce alcatuiesc meniul traditional de nunta: antreu, peste, sarmale, friptura si tort.
Cu doua luni inainte de marele eveniment, programeaza o degustare a variantei de meniu ales.
Iata o varianta de meniu care se claseaza printre cele mai stilate si care va impresiona cu siguranta toti oaspetii.
Meniu mediteranean
Tartine cu icre negre si icre rosii
Gustare mediteraneana
Somon marinat in citrice
Creveti la gratar cu sos calipso
Foie gras
Cochilie Saint Jaques
Sorbetto
Muschiulet de berbecut la cuptor cu cus-cus
Piept de rata cu muguri de pin si sos brun
Cartofi sote in grasime de rata si spuma de ardei rosu
Salata iceberg
Pâine de casa (lipie)
Fructe si alune
Tort de ciocolata cu visine din visinata
Nougat glacce
Meniu occidental
Tartine cu icre de pastrav si somon fume
Salata de creveti, cu prosciutto di parma, mozarella, parmezan, andive, toast si avocado
salau de Nil cu orez si legume
Sorbetto
Sarmale in foi de varza cu smantana si mamaliguta
Muschi de vita cu prosciutto di parma si sos de vin rosu
Cartofi Duchesse
Salata asortata
Pâine de casa
Fructe si alune
Tort de ciocolata cu fructe
Nu uita ca meniul este decis numai dupa o consultare atenta a ofertei restaurantului si numai dupa ce, impreuna cu partenerul, ati avut mai multe degustari.
Incearca pe cat posibil sa creezi o gama variata de gusturi pentru meniul tau, pana la urma vrei ca toti invitatii nuntii tale sa se simta bine si sa se bucure de alegerile pe care le-ai facut.
There are no comments