Designeri celebri din industria rochiilor de mireasa

Designeri celebri din industria rochiilor de mireasa

Rochiile lor de mireasa sunt purtate de la actrite celebre pana la membri din familia regala. Faceti cunostinta in randurile de mai jos cu cele mai recente capodopere ale lui Reem Acra, Lela Rose si Monique Lhuillier.

 

Lela Rose

Cand si-a lansat divizia “Ready To Wear” in 1998, Lela Rose  a fost placut impresionata sa constate ca femeile care ii achizitionau tinutele se indreptau catre o nunta. Nu vorbim doar de mirese, ci si de domnisoare de onoare, miri si alti astfel de oaspeti. Asa ca din 2006, colectiile sale au fost dedicate integral segmentului nuntilor.

Lela Rose s-a adaptat rapid situatiei: “Eram obisnuiti sa imbracam femei cu ocazia evenimentelor, asa ca trecerea nu a fost una foarte brusca.”

Rugata sa isi descrie stilul, creatoarea de moda opteaza pentru materiale natural, care incorporeaza detalii lucrate manual. Aceasta si-a creat un sigiliu distinctiv din a coase in interiorul fiecarei rochii de mireasa data nuntii cuplului.

Cu insertii de fire metalice, rochiile sale de mireasa se afla la confluenta dintre “ceva vechi” si “ceva nou”, designerul avand o deosebita consideratie pentru traditiile de nunta.

rochie de mireasa lela rose

Reem Acra

Designerul libanez a fost descoperit de un fashion editor. Dar chiar si asa, Reem Acra nu a lansat o linie vestimentara pana in 1997, cand o prietena ii cerea sfatul privitor la rochia de mireasa, pe care aceasta a si conceput-o.

“Cei din jur aveau numai cuvinte de lauda la adresa tinutei, asa ca am fotografiat-o si am trimis-o catorva magazine”, spune creatoarea de moda. A fost pasul care a condus la crearea a 30 de rochii de mireasa, la distanta de 40 de ani Reem numarandu-se printre cei mai prestigiosi designeri.

De departe, rochia sa preferata este conceputa in stilul sirena. Un alt element distinctiv este decolteul.

rochie de mireasa reem acra

Monique Lhuillier

Lhuillier avea doar 11 ani cand a inceput sa faca schite pentru designerii locali din Filipine. A urmat scoala de design din Los Angeles. In 1995, avea sa isi descopere pasiunea pentru industria rochiilor de mireasa, in urma neimplinirii de a nu gasi o rochie pe gustul sau.

Acesta a fost si motivul care a impins-o catre lansarea primei divizii de tinute pentru nunta. De atunci, multe celebritati i-au imbracat creatiile, printre care si Reese Witherspoon.

“Folosesc materiale traditionale intr-un mod modern si senzual”, a explicat designerul.

Rochia Catherine este una dintre cele mai cunoscute din colectia sa. Denumita dupa nunta regala, aceasta afiseaza forma unui A, fiind completata de manusi.

rochie de mireasa monique lhuillier

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.