Destinatii de vara pentru luna de miere

Destinatii de vara pentru luna de miere

Ce poate fi mai placut decat o luna de miere pentrecuta pe plaja? Lunile de miere din timpul verii sunt cu adevarat senzationale daca ai grija sa alegi o locatie pe cinste.

Noi ne-am facut deja planurile de vacanta si ne-am gandit ca unele dintre destinatiile de vara ar fi perfecte pentru o luna de miere romantica dar in acelasi timp plina de aventura.

Iti propunem sa incerci fiecare locatie si abia apoi sa decizi care va fi aleasa pentru luna ta de miere.

1

 

Insulele grecesti

Nu exista o insula din acest arhipelag  pe care sa nu o poti recomanda ca destinatie pentru luna de miere. Santorini este una dintre cele mai populare destinatii, dar si una dintre cele mai frumoase.

Casele albe asezate in golful format in craterul unui vulcan si cafenelele de pe malul marii sunt irezistibile.


1

 

Sudul Frantei

Desigur ca Franta este destinatia preferata a romanticilor din intreaga lume. Traseul ideal pentru prospat casatoriti ar fi Paris-Sudul Frantei.

Pe timpul verii multi dintre locuitorii capitalei sunt plecati in vacanta si va veti bucura in voie de minunile Parisului. Urmatoarea destinatie, Nisa.

Pe langa atractiile locale, in sudul Frantei iti vei petrece luna de miere alaturi de atractiile internationale, vedetele de la Hollywood.


2Valea Sonoma, California, S.U.A.

Faceti turul Vaii Sonoma in timpul verii! Regiunea este cunoscuta mai ales pentru productia de vin, dar ascunde mai mult de atat, fiind cunoscuta si sub denumirea de “Valea Lunii”.

Peisajul este verde si luxuriant si exista numeroase vinarii care iti permit sa degusti gratis productia de vin si branza locala. Alti vizitatori aleg expeditiile pe munte sau calaritul. D

eoarece regiunea Sonoma este aproape de coasta Californiei, vremea este perfecta. Una dintre cele mai romantice activitati este degustarea unei sticle de vin la apusul soarelui. Vinaria “Paradise Ridge” ofera aceasta posibilitate.

3

 

Hawaii

Insulele hawaiiene sunt intotdeauna pline de cupluri aflate in luna de miere, insa vara este perioada in care incepe cu adevarat distractia!

In afara de plaja si croaziere, poti vizita cativa dintre cei mai cunoscuti vulcani activi din lume!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.