Detalii speciale pentru rochia de mireasa

Detalii speciale pentru rochia de mireasa

Cele mai multe rochii de mireasa sunt catalogate, pe buna dreptate, formale, insa forma, stilul, materialele si accesoriile fac de multe ori diferenta intre o silueta magulitoare si una aparent banala.

 

Margelele constituie un exemplu de detalii care pot transforma complet rochiile de mireasa. Dovada o ofera Peter Langner, care isi concepe creatiile dupa schite cat se poate de simple, pe care le scoate din anonimat cu detalii pretioase. Ii sunt de ajutor cristalele Swarovski sau pietrele pretioase, cand isi doreste ceva cu adevarat special.

rochie de mireasa peter langner

Dantela Chantilly, una dintre cele mai traditionale tesaturi de mireasa, poate fi de asemenea personalizata cu ajutorul margelelor. Divizia Michelle Roth Couture foloseste pretioasele detalii alaturi de designuri florale, realizate din matase si tul.

rochie de mireasa michelle roth

Culoarea este o alta modalitate prin care poate fi subliniata o silueta traditionala. Iar rochiile Domo Adami in forma de A confirma intru cu totul aceasta ipoteza. In nuante de albastru pal, acestea au un aspect atemporal.

rochie de mireasa domo amani

Pliseurile se numara printre cele mai populare modalitati de a scoate o rochie din anonimat, creand volum si sugerand ideea de miscare continua. Dar probabil ca nimic nu este mai frumos si memorabil decat detaliile dramatice, cum ar fi un spate decoltat sau o rochie cu talia accentuata. Peter Langner stie acest lucru, iar dovada o ofera prin tinutele sale, a caror simplitate in partea din fata contrasteaza puternic cu spatele decoltat.

Pe langa culoare, ornamentele cu margele si diversele tehnici de croitorie, exista multe alte detalii care pot fi incorporat intr-o rochie de mireasa. La urma urmei, sunt cele care fac diferenta intre o tinuta simpla si una glamour.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.