Detalii speciale pentru rochia ta

Detalii speciale pentru rochia ta

Avantajul trendului aplicatiilor inedite este ca fiecare tinuta poate fi personalizata si poate intruni cerintele oricarei mirese moderne.

Iata doar cateva dintre detaliile pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand iti cauti rochia de mireasa.

1

 

1. Detalii detasabile

Chiar daca ti-ai achizitionat deja rochia de mireasa inca mai poti sa o accesorizezi cu mici detalii care pot sa ii schimbe cu totul infatisarea.

Vorbim aici de detalii la nivelul braului, aplicatii florale sau corsaj pe care il poti purta la incheietura mainii sau pe brat.


1

 

2. Insigna de mireasa

Cred ca iti amintesti de panglicile pe care le foloseai la sfarsitul scolii generale sau liceului pentru a pastra amintirile colegilor.

La fel de bine poti sa folosesti genul acesta de panglica si pentru rochia ta de mireasa. Opteaza pentru culori complementare care sa dea un plus de vitalitate tinutei tale.


2

 

3. Detalii pe spate

De multe ori spatele rochiei este neglijat si ramane extrem de simplu chiar daca modelul nu este unul adecvat iar diferenta este sesizabila.

Anul acesta creatorii de moda s-au gandit si la acest aspect si au creat o multime de modele numai bune pentru a fi selectate de miresele momentului.


3

 

4. Detalii pe fusta

Chiar daca nu esti adepta volanelor sau a rochiilor tip printesa, cateva detalii aplicate pe fusta pot da o nota aparte rochiei tale. Opteaza pentru modelele prezentate pe podiumul spaniol pentru un plus de influenta flamenco.


4

 

5. Detaliu pe brau

Daca ai o rochie simpla poate ca ar fi bine sa iei in calcul detaliile pe care le poti aplica pe brau. Sunt de impact si pot fi detasate destul de usor.

In felul acesta vei reusi sa iti schmbi tinuta foarte repede din cateva miscari.


5

 

6. Detaliu la gat

Pentru miresele inalte care vor sa impresioneze un detaliu aplicat la nivelul gatului poate fi solutia perfecta. Anul acesta inspirati arlechin pare a fi la mare cinste asa ca nu trebuie sa te sfiesti daca vei alege tema circului pentru nunta ta.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.