Detaliile nuntii tale muzicale

Detaliile nuntii tale muzicale

Vrei sa ai o nunta cu tema clasica? Opteaza pentru opera drept inspiratie si surprinde-ti apropiatii cu o nunta spectaculoasa si cu o multime de detalii speciale.

Sau poate ca esti mai atrasa de hippie sau grunge? Oricum ar fi, iata cateva detalii speciale pe care nu trebuie sa le ratezi atunci cand organizezi o astfel de nunta.

Ar fi bine sa ai la intrare un catalog special pe care invitatii tai sa noteze impresiile pe care le au despre evenimentul la care au participat. Vei avea astfel un album special extrem de apropiat de o adevarata expunere in presa. E ca si cum ai fi avut un concert sau o lansare si vei sti exact ce au crezut ceilalti despre evenimentul tau.

Roaga copii care au participat la nunta ta sa coloreze caiete special create pentru a ilustra nunta ta muzicala, echipa care s-a ocupat de invitatii va fi in masura sa realizeze un astfel de proiect. Cu siguranta vei fi incantata sa te vezi intr-un desen colorat de cei mici!

1

Daca vrei sa oferi nuntii tale un aer aparte, mai apropiat de anii ’80 sau ’90, poti opta pentru o nunta in stilul grunge si sa adaugi ca decor o cabina foto in care invitatii tai sa se pozeze in voie.

1

O nunta in stilul grunge sau hippie va fi mult mai lejera asa ca opteaza pentru locatii inedite si pentru decoruri care sa ii ajute pe invitati sa intre in atmosfera. Nu te sfii sa le pui la dispozitie instrumente neconventionale sau piese vestimentare cu care se pot costuma pe parcursul petrecerii.

2

 

La fel poti sa le oferi elemente de recuzita care sa ii ajute sa se integreze mai bine in tema nuntii tale daca ai de exemplu o nunta carnaval! Nu uita sa le oferi la intrare masti frumos colorate, evantaie cu pene sau alte accesorii similare.

3

Daca optezi pentru o nunta – concert de opera poti sa imprumuti de la un magazin specializat peruci pudrate, costume de epoca si accesorii demne de personajele Nuntii lui Figaro.


4

Pentru a te asigura ca evenimentul va fi o reusita instinteaza-ti invitatii din timp si afla daca vor respecta macar o parte din cerintele formulate!

5

Prin decor si atitudine vei da nuntii tale un aer aparte si cu siguranta vei avea una dintre cele mai reusite nunti!


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.