Detaliile petrecerii regale

Detaliile petrecerii regale

Petrecerea prin care proaspat numitii duce si ducesa de Cambridge si-au sarbatorit nunta a fost una cu totul diferita de strictetea cununiei religioase. William si Catherine au petrecut intens alaturi de cei mai apropiati prieteni, la palatul Buckingham, int-un eveniment cu totul special.


petrecere nunta william si kate


Cuplul si-a invitat 300 dintre cei mai apropiati prieteni la petrecerea black-tie, data de catre Printul de Walles, la palatul Buckingham. Iar invitatii nu au parasit ringul de dans pana dupa ora 3.

Will si Kate si-au facut aparitia putin dupa ora 19, mireasa purtand o alta rochie semnata Sarah Burton, din satin alb, cu un bolerou din casmir.


petrecere nunta william si kate


Invitatii au fost intampinati cu sampanie si cocktailuri Bellini si din flori de soc. La ora 20 a inceput cina, la care s-au servit crab si miel, gatit in moduri diferite. La desert, invitatii au mancat mini-budinca, acompaniata de vin alb Maursault Burgundy si rosu Pomerol.

Dupa cina au urmat discursurile. Printul Harry a vorbit despre relatia lui cu fratele sau, lasand audienta in hohote cu glumele sale legate de chelia lui William sau despre cum obisnuia sa ia bataie de la el in copilarie.


petrecere nunta william si kate

 

Tatal miresei, Michael Middleton, a avut un discurs bine primit de public, in care subiectul principal era fiica sa. El a glumit spunand ca a stiut ca relatia celor doi devine serioasa atunci cand s-a trezit cu un elicopter in curtea din spate a casei.

William, la fel ca si fratele lui mai mic, a tinut sa precizeze cat de mult si-ar fi dorit sa o aiba aproape pe mama sa. Insa nu a uitat sa ii aduca un tribut si “frumoasei lui sotii”.


petrecere nunta william si kate


Sora miresei, Pippa Middleton, s-a folosit de toate cunostintele ei ca event planner pentru a transforma palatul intr-o locatie de petrecere potrivita. Candelabrul din Camera Tronului, unde s-a desfasurat petrecerea, a fost acoperit si inlocuit cu lasere si reflectoare. In centrul  camerei s-a aflat un bar imens, iar canapelele au fost suficiente pentru ca invitatii sa aiba unde sa se odihneasca.

Cantareata britanica Ellie Goulding a fost cea care a animant petreerea. Playlist-ul a fost facut chiar de catre miri, incluzand cover-uri dupa Superstition a lui Stevie Wonder sau Summer of `69 a lui Bryan Adams.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.