Detaliile unei nunti eco

Detaliile unei nunti eco

Cand auzim de nunti eco, cunoscute international sub denumirea de “green weddings”, majoritatea dintre noi ne imaginam niste hipioti care desfasoara o ceremonie in padure sau in alte locatii specifice.

In ziua de azi, exista posibilitatea de a avea o nunta stilata fara a lasa amprente mari asupra mediului inconjurator.

1

Invitatii de nunta eco

Invitatiile de nunta sunt cele care deschid drumul nuntii propriu-zise. De ce sa nu incepi cu ele? Exista mai multe optiuni, de la folosirea hartiei reciclabile pana la folosirea invitatiilor electronice via e-mail.

1

O solutie inedita si moderna este crearea unui site special pentru nunta voastra, unde poti primi raspunsurile de confirmare ale invitatilor, iar invitatii pot afla mai multe despre nunta si pot vizualiza pozele de la nunta.


2


Flori organice

Poate ca unii dintre voi nu s-au gandit niciodata ca florile pe care le folosim la nunti sau cu alte ocazii nu ar fi produse eco. Exista insa contra-argumente.

Florile care sunt transportate din alte tari sunt crescute artificial prin intermediul unor substante care stimuleaza cresterea rapida si masiva. Aceste substante sunt daunatoare mediului inconjurator.

4

De asemenea, in multe tari din Asia de sud-est, pentru a realiza o productie mare se incalca si multe articole din dreptul muncii, muncitorii fiind maltratati si platiti prost.

4


Poti folosi flori crescute de fermierii din Romania, desi exista putini care se mai ocupa cu asa ceva. De asemenea, poti folosi flori uscate sau flori artificiale din matase.

Recicleaza florile pe parcursul zilei, transformand buchetele primite in aranjamente de masa.

1

Alte sugestii eco: bomboane din ciocolata organica, lumanari biodegradabile din ceara de albine sau soia, mancare si bautura organica sau, daca nu este posibil, alimente si bauturi produse pe cale naturala.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.