Do it yourself: Buchetul de mireasa

Do it yourself: Buchetul de mireasa

Accesoriu nelipsit al protagonistei nuntii, buchetul din ziua ceremoniei de oficiere a casatoriei se supune imperativului de a forma un tot unitar cu tinuta din cadrul evenimentului festiv. Alegerea atenta a culorilor, tinand seama de vestimentatia miresei, a culorilor, formei si dimensiunii florilor sunt cateva elemente care contribuie la realizarea unui buchet reusit. In randurile ce urmeaza, va oferim cateva sugestii pentru crearea unui astfel de aranjament.

Pasul 1. MGhidati-va dupa dimensiunile unei carti groase aflata in biblioteca familiei.

Pasul 2.
  Taiati o bucata de dantela sau satin, realizand o banda in jurul cartii selectionate in cadrul etapei anterioare. Coaseti banda dispusa in partea din spatele acesteia.

Pasul 3.
  Decupati floricele din dantela, a caror lungime sa masoare intre patru si cinci centimetri, dispunandu-le in jurul unor bucati de sarma.

Pasul 4. Puneti aranjamentul floral laolalta, invelindu-l cu o banda.

Pasul 5. Continuati cu dispunerea plantelor in acelasi loc, astfel incat aranjamentul floral sa arate supradimensionat.

Pasul 6. Taiati o bucata de funda care sa nu depaseasca 20 de centimetri in lungime, innodand in mijloc. Procurati-va doi metri de panglica si realizati in jur de 16 bucle.

Pasul 7. Masurati o bucata de panglica de 20 de centimetri, infasurandu-o in jurul cartii si legand-o ulterior de-a lungul acesteia.

Pasul 8. Asezati piesele florale pe partea superioara a cartii, acoperind funda. Dispuneti bucata de dantela de-a lungul piesei centrale a aranjamentului floral, realizand un nod din panglica in partea din spate, pentru a fixa plantele.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.