Eficientizeaza-ti bugetul: verighetele din argint

Eficientizeaza-ti bugetul: verighetele din argint

Intr-o era in care vintage-ul este la moda, tendintele se fac simtite inclusiv in domeniul nuntii. Un astfel de eveniment organizat pana la cele mai mici detalii nu numai ca reduce substantial bugetul, ci si introduce ideea de autenticitate si se face remarcat cu siguranta. Asadar, profita de aceste idei si comanda-ti chiar verighete din argint!

Intr-un timp, aceste bijuterii de argint erau in voga datorita pretului scazut fata de aur. Astazi, cei nostalgici apeleaza la verighete din argint, descoperind o adevarata sursa de popularitate. Argintul, asemenea aurului, este un metal pretios destul de rezistent si care poate fi modelat cu usurinta. Gravat in interior cu un citat preferat, el denota romantismul cuplului.

Verighete din argint

 

Toata lumea cunoaste faptul ca, in general, bijuteriile trebuie intretinute cu grija si este de preferat sa fie date jos in timpul activitatilor casnice sau in timpul somnului. Aceleasi reguli se aplica si pentru verighetele din argint, pentru a evita zgarierea si matifierea lor. De aceea, este bine sa tii pe noptiera un suport de bijuterii, pentru a te asigura ca nu le ratacesti.

Varietatea modelelor este la fel de mare pe cat este paleta verighetelor de larga. Poti alege oricand o varianta de bijuterii din aur care te-a atras, pe care o poti personaliza precum doresti. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca ii poti aplica un strat final care sa-i ofere o nota aparte: lucios, mat, nisipos sau cu efect crapat.

 

Verighete din argint

 

Preferinta pentru verighetele din argint este si de natura fizica. Unele persoane chiar sunt alergice la anumite metale pretioase, in special la aur. De aceea, argintul este solutia ideala in astfel de cazuri. Insa trebuie sa te asiguri ca metalul achizitionat este argint 925 si nu se oxideaza. In afara de stanta respectiva care nu trebuie sa lipseasca de pe bijuterie, argintul nu trebuie sa se magnetizeze. De asemenea, un test foarte simplu poate fi facut prin zgarierea unui perete de var cu acesta. In cazul in care lasa urma neagra, poti fi sigura ca este din argint.

Verighete din argint

Reducerea bugetului destinat bijuteriilor de nunta va fi cu adevarat sesizabil, mai ales ca un gram de argint costa 2,50 lei, iar un gram de aur porneste de la 80 lei si creste in functie de carate. Si argintul are valoare diferentiata, in functie de marcajul sau. Argintul veritabil, de cea mai buna calitate este numit „sterling” si este folosit la bijuterii de lux, fiind compus din 92.5% argint aliat cu cupru. Bijuteriile sau alte obiecte lucrate din argint sterling vor purta marca 925 sau SS (Sterling Silver).

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.