EIM Constanta 2010

EIM Constanta 2010

Expo Ideal Mariaj Constanta 2010
Pas cu pas spre nunta ta!
Organizator: revista Ideal Mariaj

In stilul consacrat de Expo Ideal Mariaj BucurestiCel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca – si dupa succesul evenimentului din ianuarie 2010, cea de-a doua editie a Expo Ideal Mariaj Constanta a fost la inaltimea asteptarilor.

Peste 3.000 de vizitatori au trecut pragul Complexului Expozitional, fiind placut surprinsi de calitatea produselor si a serviciilor pe care le-au gasit in cadrul expozitiei.

Programul artistic a debutat cu prezentarea de moda cu rochii de mireasa si de seara de la Marithe, in care au defilat vedetele Neptun TV.

Elena Gheorghe a animat atmosfera, alaturi de dansatoarele si de trupa sa, intr-un concert special pentru vizitatorii Expo Ideal Mariaj Constanta.

In ultima zi a expozitiei a avut loc tragerea la sorti pentru tombola Expo Ideal Mariaj Constanta. Fericita castigatoare a rochiei de mireasa purtata de Simona Patruleasa in deschiderea Expo Ideal Mariaj Bucuresti se afla in sala si a putut sa isi probeze „premiul”. Petruta Mocanu se casatoreste anul acesta, in luna mai, si venise la Expo Ideal Mariaj Constanta sa isi cumpere rochia de mireasa chiar de la Calin Events, creatorii rochiei pe care a castigat-o.

In inchiderea programului, echipa Ideal Mariaj a urcat pe scena, purtand rochii de mireasa Marithe.
 
Multumim partenerilor media: Magic FM, Neptun TV, Telegraf, Replica, Ziua de Constanta, Cuget Liber, Uups!, Zile si Nopti, Radio Doina, Radio Sky, 121.ro, spuneda.ro, enunta.ro, karena.ro, infomariaj.ro, nuntidebasm.ro, top50nunti.
 
Foto: Adrian Marin; www.adrianmarin.ro

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.