Eleganta in pastel

Eleganta in pastel

Cand vine vorba despre florile de nunta, centrul de interes cade, evident, pe buchetul de mireasa. El devine punctul de referinta pentru celelalte aranjamente florale ale evenimentului.

Sezonul 2010-2011 propune mai multe combinatii de flori si un joc al volumelor inedit, care se diferentiaza de tendintele anului trecut prin linia eleganta care il caracterizeaza. Clasicul buchet rotund din trandafiri rosii a fost surclasat de modelele mai indraznete, care propun combinatii de mai multe tipuri de flori si de nuante.

Paleta cromatica pentru buchetul de mireasa al acestui sezon cuprinde, in cele mai multe cazuri, nuante de alb pur si de ivoire, care pun in evidenta reflexii de lila, visiniu si mov, sustinute de frunze decorative, in verde crud. Totusi, faptul ca fiecare nunta propune un mesaj propriu, cat mai diferentiat, face ca si modelul buchetului de mireasa sa varieze in functie de tematica aleasa pentru eveniment.

1

Tiparul nuntilor clasice, cu aranjamente florale pe baza de trandafiri, a fost lasat in urma de aranjamente si combinatii de flori exotice sau care exprima puritate si eleganta.

Totusi, nu s-a renuntat in totalitate la trandafiri, insa sezonul 2010-2011 propune nuante pastelate ale acestei flori (lila, mov si roz).


1

Portocaliul este in continuare ales de miresele care isi doresc o nunta rustica, incadrandu-se in tiparul cromatic pe care il preiau si celelalte elemente de decor.  

Miresele se orienteaza mai putin catre buchetele curgatoare, alegand modelele mai simpliste, cum ar fi un buchet de cale neaccesorizat, legate cu o funda de matase sau buchetele mai mici si compacte din ranunculus, zambile, frezii si anemone.


2

Linie, cromatica si stil

Dintre toate formele pe care le poate lua buchetul miresei, cele mai cautate in acest sezon sunt cele rotunde, in sfera sau cele compozite.

Un buchet compozit este de fapt o inventie a nuntilor moderne, fiind puternic stilizat, bazat de regula pe mai multe nuante ale aceleiasi culori sau preluand un singur tip de floare.


3

In functie de stilul propus, buchetul de mireasa al sezonului 2010-2011 merge in special pe varianta boema, romantica.

Nici varianta casual nu este mai putin populara, mai ales pentru ca foarte multi miri se orienteaza catre nuntile in aer liber, pe malul marii sau, cel putin, cu influente marine.


4

Buchetul nuntii glamour se afla si el in topul preferintelor si propune modele accesorizate cu cristale Swarovski sau siraguri de perle.

Florile ce compun buchetul miresei in acest sezon sunt cu precadere calele, orhideele, bujorii, daliile, ranunculus, anemonele, lalelele, liliacul, freziile si crizantemele.


5

Cocardele sezonului 2010-2011 preiau elementul central din buchetul de mireasa. Astfel, tot mai multi miri aleg cocarde sau corsaje din cale si orhidee.  

Decoratiunile pentru mijloacele de transport se orienteaza si ele catre flori naturale, in dimensiuni mai reduse decat in sezonul trecut. Cuvintele-cheie dupa care se ghideaza proaspetii insuratei par sa fie discretia si rafinamantul. Revin in centrul atentiei decoratiuni curgatoare, legate cat mai simplist de oglinda masinii cu o funda subtire sau cu o sfoara.Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.