Elena Monica Radu

Elena Monica Radu

Elena Monica Radu a fost fericita castigatoare ce a beneficiat de o schimbare de look si a primit cele mai bune sfaturi pentru a fi pregatita in ziua cea mare.

Transformarea

Pentru cununia civila

   * Coafura

Schimbarea a inceput de la par. Acesta a fost vopsit intr-o nuanta apropiata de cea de la varfuri – deoarece o alta mai deschisa si-ar pierde din stralucire foarte repede – fiind totodata decolorate cateva suvite pentru luminarea fetei. Firul ei este aspru, iar supunerea lui la intindere cu ajutorul placii nu face altceva decat sa-l deterioreze si mai mult. Astfel, este recomandabil sa foloseasca tratamente cu masti si produse speciale pentru acest tip de par. Coafura recomandata pentru cununia civila este parul lasat liber, care sa estompeze lungimea gatului, tuns in scari si filat, pentru a da volum.

   * Machiajul

Pentru a contura un machiaj perfect, a fost nevoie de reconstruirea sprancenelor, forma lor rotunda dezavantajand-o, cearcanele de la ochi accentuand acest lucru. Estomparea lor poate fi facuta printr-un corector, si nu iluminator. Pentru evitarea iritatiilor aparute pe fata se recomanda folosirea unui fond de ten zilnic, care formeaza astfel o pelicula de protectie. Pometii fiind proeminenti, a fost nevoie sa se inceapa machiajul de la pleoape, pentru a nu curge fardul pe fondul de ten aplicat.

Pentru cununia religioasa

   * Coafura

Parul ei fiind un pic ondulat, nu este neaparata nevoie de intinderea lui cu ajutorul placii, acest lucru putand fi facut foarte usor si cu peria. In general, coafurile pentru cununia religioasa, respectiv in cadrul restaurantului, sunt cele prinse. Pentru o modelare mult mai lejera, se recomanda folosirea produselor profesioniste, atat in privinta samponului, cat si a tratamentului pentru parul deshidratat. Fizionomia Elenei inspira coafuri cat mai naturale, nu incarcate. Culoarea tenului ei cere ca parul sa fie vopsit in nuante deschise, insa nu prea mult, rezumandu-se la suvite. Pentru realizarea corecta a acestora, a fost nevoie de vopsirea suvitelor separat, invelite in staniol, vopsirea restului de par, apoi a radacinilor si, in final, a intregii podoabe capilare.

   * Machiajul

In privinta celui de-al doilea machiaj, de seara, cel mai bine o prind nuantele contrastante, cum sunt, in acest caz, movul si coralul. Desi este un machiaj iesit din tipare, intr-un stil futurist, acesta nu este rezervat pentru un tip anume de mireasa, ci doar pentru cele care au curajul sa fie intr-adevar deosebite. S-a realizat un joc cromatic intre oranj, violet si rosu, toate aceste nuante evidentiand cel mai bine ochii. Si de ce sa nu se profite de acest lucru, cand pleoapele sunt mari si generoase pentru o multitudine de jocuri de machiaje?
S-a observat insa pe ce parte doarme, zona respectiva a fetei nefiind oxigenata in timpul somnului. Sfat: schimba pozitia in care dormi in fiecare noapte.

Dupa aplicarea mascarei, au fost adaugate si gene false, pentru a crea o privire fermecatoare. La buze s-a folosit mov, in combinatie cu magenta, pentru a crea o armonie cromatica. Iar linia asemanatoare dintre ochi si buze a fost sparta cu ajutorul aplicarii blush-ului de culoarea teracotei. In general, ar trebui sa foloseasca un machiaj bazat pe imbinarea a doua elemente, ochii si buzele, ochii si pometii etc.
Trebuie precizat faptul ca in ziua nuntii va trebui sa aiba la indemana o pudra, pentru matifierea zonei mediene a fetei, tenul ei fiind mixt.

Fotograf: Dragos Cristescu
Make-up: Dana Argesan
Hair: Alexandru Badea, Salon Abbate

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.