Elie Saab Haute Couture 2010

Elie Saab Haute Couture 2010

Colectia de rochii de seara pentru sezonul 2010 a lui Elie Saab propune o escapada in taramuri de poveste. Fiecare creatie in parte degaja lux si feminitate, prin calitatea si lejeritatea materialelor si a croielii. Elementele centrale ale acestei colectii au fost fluiditatea, transparenta, feminitatea si luxul.

Colectia, prezentata pe 27 ianuarie in cadrul evenimentului Paris Haute Couture Fashion Week, a fost prezentata intr-un decor care maximiza efectul fluid al rochiilor. Ca si nuante, protagonistii povestii puse in scena de Elie Saab au fost nuantele pastelate de albastru, roz, bej, portocaliu si lila, transpuse intr-un imprimeu floral, printr-o fuziune aproape de perfectiune.

Feminin, fluid, inocent

Femeia colectiei Haute Couture a lui Elie Saab este sexy, senzuala si totusi inocenta. De la materialele folosite, pana la machiaj si coafura, totul degaja o naturalete pretioasa. Lipsa accesoriilor si a nuantelor aprinse au contribuit la crearea unui aspect tineresc, definit printr-o simplitate studiata pana in cele mai mici detalii.

Materialele transpuse in povestea designerului au fost in principal chiffon-ul si dantela, redate prin impletituri, suprapuneri si broderii rafinate. Decupajele si drapajele indraznete pun si mai mult in valoare feminitatea, accentuate de jocurile nuantelor pastelate. Nimic nu este ostentativ sau prea mult in colectia lui Elie Saab.

Despre Elie Saab

Designerul Elie Saab s-a nascut pe 4 iulie 1964, in Liban. Pasionat de arta, si-a orientat de mic atentia catre lumea modei. La numai 18 ani isi deschide primul atelier de rochii de mireasa si de seara, in Beirut. Tot atunci, Elie Saab isi prezinta prima colectie la Casino du Liban. Evenimentul a fost un real succes si s-a bucurat de o buna acoperire media. Presa modei de atunci il numea ca fiind un „geniu precoce”. Foarte atasat de cultura autohtona si acordand un real interes modei occidentale, Elie Saab si-a definit un stil care combina elemente de inspiratie orientala si urbana.  

Incepand din 1997, Elie Saab si-a prezentat colectiile in capitalele modei europene (1997 – Roma; 1998 – Milano si Monte Carlo etc.). In prezent, este considerat a fi unul dintre cei mai influenti designeri de la Paris, iar creatiile sale au devenit un etalon al luxului si feminitatii. Elie Saab este unul dintre creatorii internationali foarte apreciati in randul vedetelor de la Hollywood.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.