Esarfa pentru legatul miresei

Esarfa pentru legatul miresei

In multe parti ale tarii inca se mai pastreaza traditia legatului miresei la finalul petrecerii, cand se presupune ca mireasa a intrat in randul femeilor. Ce esarfa poti alege in acest caz si cum o poti lega in asa fel incat sa te simti bine si sa ti se potriveasca?

Important este ca acasta sa evidentieze un simbol, nu e neaparat sa te legi practic cu o esarfa la cap. O poti lega in mai multe moduri, cum ti se potriveste tie cel mai bine.

Poti aseza esarfa pe cap ca pe o bentita. Daca ai bretonul foarte lung, elibereaza o suvita intr-o parte, pe care sa o lasi sa cada pana in dreptul barbiei, iar capatul sa-l introduci sub esarfa.

1

Un alt mod foarte usor de a fi feminina este cu ajutorul unei esarfe bandana. Esarfa trebuie sa acopere capul de la linia de intalnire a parului cu fruntea si nu trebuie sa lase sa se vada parul.

Ai putea chiar, in cazul esti mai indrazneata, si eventual ai trasaturi orientale, sa folosesti esarfa pe post de turban. Este un stil preluat din cultura egipteana, dar care poate fi foarte elegant.


1

Alege o esarfa mare si prinde-o in jurul capului, lasand intr-o parte o bucata mare libera. Bucata libera rasuceste-o si trece-o peste esarfa deja prinsa, desupra fruntii, apoi prinde-o sub esarfa la ceafa.

Nu uita insa ca la toate aceste moduri de a prinde esarfa, o poti accesoriza dupa placul inimii. In cazul in care nu doresti sa iasa foarte mult in evidenta faptul ca ti s-a pus o esarfa in par, ai putea folosi aceasta esarfa pentru a o lega in jurul cozii de cal sau chiar in jurul cocului.


2

In acest caz, va trebui sa alegi o esarfa cat mai subtire, care sa fie foarte discreta si sa nu iti incarce coafura.

Depinde in mare parte de coafura pe care o vei avea, in functie de aceasta va trebui sa stabilesti cu nasa ta ce fel de esarfa ti se potriveste si maniera in care vei fi legata cu aceasta.

In ceea ce priveste materialul, ai grija sa fie unul de calitate, indiferent ca il alegi mai satinat sau mai simplu.


3

Poate fi cu diferite modele, ideale fiind modelele florale, insa nu conteaza foarte mult pe care o alegi, important este ca tu sa simti confortabil si le fel de elegant ca inainte de a purta esarfa.

Ai trebui sa incerci o varietate de esarfe din matase, casmir, lana, ca sa vezi care iti place cel mai mult.


4

Nu trebuie sa te impacientezi de ideea de a ti se lega o esarfa in jurul capului, o poti aseza foarte bine in jurul gatului sau in ce fel doresti, fara sa ti se strice coafura si fara sa iti mai faci o serie de probleme in acest sens. Este cel mai simplu mod de a rezolva problema.


5

In plus, te vei simti eleganta si toata lumea te va aprecia. Foloseste-o in jurul gatului, legata, cu o funda sau drapata si vei fi perfecta!


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.