Expo Ideal Mariaj 2011, cel mai mare targ de nunti !

Expo Ideal Mariaj 2011, cel mai mare targ de nunti !

Viziteaza  Expo Ideal Mariaj, cel mai mare targ de nunti, desfasurat la Romexpo in perioada 28-30 ianuarie 2011!

La cea de-a sasea editie a targului Expo Ideal Mariaj, organizat de revista Ideal Mariaj, poti gasi cea mai diversificata oferta de pe piata si cele mai renumite firme din domeniu care iti propun solutii complete pentru ca NUNTA TA sa fie asa cum ai visat-o!

Vino la  Expo Ideal Mariaj si vei afla ultimele tendinte in materie de rochii de mireasa si costume de mire, bijuterii, machiaj si coafura, invitatii si marturii, aranjamente florale, cadouri, destinatii pentru luna de miere. Nu vor lipsi agentiile organizatoare, case de productie audio si video, companii de inchirieri limuzine, locatii pentru ziua cea mare si cei mai buni instructori de dans!  
In plus la Expo Ideal Mariaj vei avea parte prezentari de moda, demonstratii de coafura, machiaj, dans sportiv si multe ale surprize. Vineri 28 ianuarie, la ora 13.00 Adina Buzatu te va incanta cu o parada a celor mai faimosi burlaci ai anului 2011. In cele trei zile ale targului, vor concerta cei mai in voga artisti, printre care se numara: Ana Lesko, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Alb Negru, Sasha Lopez and Andreea D, Impact, Adi Korekt Band, Claudette si Voxis.

Mai mult decat atat, biletul de intrare iti poate aduce premii de peste 10.000 euro constand in rochii de mireasa, bijuterii, produse cosmetice, vouchere si mari reduceri oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj.

 Vino la expozitie si poti fii tu Mireasa Ideal Mariaj in 2011!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.