Home / VEDETE  / Evenimente  / Expo Ideal Mariaj, la a saptea editie

Expo Ideal Mariaj, la a saptea editie

Cea de-a saptea editie a Expo Ideal Mariaj este gata sa iti ofere acces in culisele sale intre 27 si 29 ianuarie 2012 in singurul spatiu destinat expozitiilor din Romania, Romexpo. In cele trei zile ale evenimentului dedicat nuntilor, vei fi intampinata de cea mai variata paleta de furnizori, dar si de cei mai prestigiosi specialisti gata sa raspunda intrebarilor tale.

Organizatorul, revista Ideal Mariaj te asteapta cu o echipa care vine in intampinarea nevoii de informare de pe piata nuntilor cu un eveniment unic, care va reuni in spatiul expozitional workshop-uri dedicate mireselor, sute de sedinte gratuite de machiaj si coafura, consultanta din partea stilistilor, dar si mari reduceri de preturi. Nu vor lipsi numele sonore din industria modei precum Doina Levintza, Agnes Bridal sau Adina Buzatu.

In stilul consacrat Ideal Mariaj, targul se anunta a fi un eveniment complex care va aduce pe scena Centrului Expozitional Romexpo cele mai in voga nume ale industriei muzicale, concerte si alte elemente inedite.

Dupa succesul inregistrat la Romexpo pentru sase ani la rand, organizatorii raspund situatiei economice actuale printr-un targ de nunti, cu un concept unic adaptat posibilitatilor de cumparare ale momentului.

Mai multe detalii pe www.idealmariaj.ro/expo.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT