Expo Ideal Mariaj – singurul targ acreditat ARCIN

Expo Ideal Mariaj – singurul targ acreditat ARCIN

Expo Ideal Mariaj, care a ajuns la cea de-a VIII-a editie, iar anul acesta revine cu sustinere speciala din partea Asociatiei Romane a Companiilor din Industria Nuntilor (ARCIN),  fiind singurul targ acreditat de asociatie pana in prezent.

 

ARCIN reuneste cativa dintre cei mai importante furnizori de servicii si producatori din industrie si a fost infiintata anul acesta din dorinta de a promova companiile nationale din industria nuntilor la nivel national, precum si in strainatate. Pana in prezent, singurul eveniment sau targ de profil care a primit certificarea ARCIN este Expo Ideal Mariaj. Anul acesta, targul ajunge la cea de-a opta editie, experienta in domeniu si perseverenta in organizarea unui eveniment de calitate fiind cele care au adus votul de incredere al membrilor ARCIN.

 

Expo Ideal Mariaj 2013 va avea loc intre 15 si 17 februarie, la Palatul Parlamentului, o locatie noua, dar mult mai potrivita pentru publicul nostru si pentru a crea o atmosfera in ton cu cea pentru care se pregatesc vizitatorii nostri in ziua nuntii.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.