Fantezie fara limite

Fantezie fara limite

Femeile din ziua de azi sunt intr-o continua miscare si cauta tot timpul modalitati de a-si schimba aspectul, fara a tunde neaparat parul.

Anul acesta se poarta parul voluminos, bucle bogate si fine, specifice anilor ’40 si ’50, care se bucura de o mare revenire. Parul bogat poate insemna si coafuri ridicate, ample sau bucle dezordonate, in stil pin-up.


Pentru acestea, iti recomandam folosirea ondulatorului de par care ofera ondulatii naturale, nu neaparat uniforme. De asemenea, te sfatuim sa folosesti produse pentru protejarea parului impotriva efectelor caldurii.

abbate

Putem readuce creativitatea inapoi, folosind acele tehnici de coafare care se foloseau inainte, precum: buclele stranse obtinute din papiote pentru a crea valuri in par, codite impletite pentru o incretire a parului neuniforma.


abbate

Daca nu te satisface nici una dintre metode, poti strange parul intr-o coafura nefinisata sau intr-un coc, foarte la moda: prinde parul intr-o coada de cal joasa, buclele le prinzi in agrafe si, la sfarsit, poti adauga cateva agrafe stralucitoare pentru o nota de eleganta.


abbate

Machiajul este realizat in armonie perfecta cu coafura, tinandu-se cont in primul rand de fizionomia fiecarei persoane. Cromatica culorilor poate fi cat mai elaborata, atata timp cat artistul in machiaj se lasa prada imaginatiei. Un lucru esential care vine in completarea machiajului este aplicarea genelor false.


abbate

Rimelul, dermatograful si umbrele sclipitoare pun ochii in evidenta. In tendintele actuale, se pune accent pe ochii foarte conturati.

Interpretarile realizate de noi individualizeaza trei stiluri diferite de coafuri, care impreuna cu machiajul dau o nota de eleganta si stil.

Coafuri realizate de echipa Abbate

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.