Fergie si Josh Duhamel: o nunta ca-n povesti II

Fergie si Josh Duhamel: o nunta ca-n povesti II

Invitatii s-au putut infrupta dintr-un meniu care a inclus salata, supa de rosii uscate, muschi de vita si biban. Desertul a fost cu adevarat de poveste, tortul fiind un castel de aproape 70 de kilograme din banane si ciocolata.

 fergie

Primul dans al cuplului in calitate de sot si sotie a fost pe melodia celor de la Rolling Stones, „Sweethearts Together”, apoi au urmat cantece clasice ale Ettei James sau ale lui Frank Sinatra.

 fergie

In timpul petrecerii au rulat fotografii cu Fergie si Josh in diferite stagii ale relatiei lor. La final, actorul i-a facut un cadou special sotiei sale: un clip in care 40 dintre cei mai apropiati prieteni ai lor cantau si dansau pe melodia ei, „Fergalicious”.

 fergie

Ca si cum povestea nu ar fi fost completa, after-party-ul s-a tinut intr-un al treilea cort, decorat in stil marocan, pe peretii caruia scria „Fergie il iubeste pe Josh”. Cantaretul Kid Rock a decis sa le faca si el un cadou mai special mirilor, sarind pe scena si cantand una dintre piesele lui, iar Fergie nu s-a putut abtine si l-a acompaniat.

 

fergie

La sfarsitul petrecerii, invitatii au primit in dar o caricatura in care mirele si mireasa stateau pe un ponton si pescuiau, dar si o bratara inscriptionata cu mesajul „O pereche perfecta”.

Pentru luna de miere, Fergie si Josh au preferat o locatie exotica, alegand insulele Maldive, o armata de paparazzi conducandu-i la aeroport.

 fergie

Cei doi s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare de la serialul „Las Vegas”, in care Duhamel avea un rol principal. La scurt timp Fergie a acceptat sa se intalneasca cu el, indemnata de prieteni, dupa ce actorul declarase in presa ca are o pasiune secreta pentru ea.

De atunci, Fergie si Josh sunt de nedespartit, in ciuda scandalurilor din presa.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.