Home / Beauty  / Ingrijire  / Fii SUBLIME in ziua nunții tale!

Fii SUBLIME in ziua nunții tale!

Unic în București la ELOS BEAUTY CENTER, SUBLIME este cel mai spectaculos tratament non-invaziv de rejuvenare facială din lume, care-ți asigură LIFTING INSTANT, tonus facial și piele mai netedă fără dureri, riscuri și reacții adverse,  în numai 30 de minute!

 

Foarte popular în rândul modelelor și al vedetelor de la Hollywood, SUBLIME este unul dintre rarele tratamente care merg pe orice tip de piele, în orice anotimp, fiind indicat în ziua nunții tale sau cu o zi înaintea marelui eveniment.

SUBLIME este alternativa perfectă la tradiționalele  tratamente invazive cu botox și acid hialuronic, mult mai costisitoare și care creează dependență.

Cum?

Grație sistemului revoluționar (eTwo), care utilizează sigur și eficient combinaţia elōs (Infraroșu şi Radiofrecvenţă bipolară) pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin STIMULAREA NOII PRODUCȚII DE COLAGEN.

 

Efecte ale tehnologiei Sublime

  1. Face să dispară ridurile fine și estompează vizibil ridurile profunde, tonificând conturul facial.
  2. Este  sigur și eficient pentru toate tipurile de piele, realizabil în orice anotimp.
  3. Tratament rapid, rezultate vizibile imediat și de durată (efectul de lifting se menține cca. 30 de zile).
  4. Tratament efectuat exclusiv de către medici specialiști

 

 

Sublime are avantaje multiple

Sublime utilizează combinaţia elōs de lumină infraroşie şi radiofrecvenţă bipolară pentru a asigura o încălzire controlată a stratului profund al dermei.

Această încălzire controlabilă a stratului profund al dermei stimulează şi totodată scurtează fibrele îmbătrânite de colagen, ducând la ameliorarea imediată şi pe termen lung a ridurilor şi a conturului facial.

 

TESTIMONIAL

“Un răsfăț pentru piele, procedura Sublime m-a fermecat pe loc! E delicată, aproape am adormit în timpul ședinței, iar efectele sunt de-a dreptul spectaculare –  piele vizibil mai netedă, contur facial, fața ridicată (tonificată)! Cu ridurile vizibil estompate, iar cele de expresie dispărute total, după numai jumătate de oră am arătat mai tânără cu cca. 10 ani! Dacă vrei să strălucești, alege SUBLIME pentru cele mai speciale momente din viața ta!” Adelina Pestrițu, vedetă Kanal D

Luana Ibacka, vedetă Prima TV – testimonial

Detalii pe www.elos.ro

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT