File de nunta…pentru nuntile de vis

File de nunta…pentru nuntile de vis

Sambata, 7 mai, ora 20.00, in vitrina magazinului Christian Philippe, de pe Str. Lipscani, va avea loc prima intalnire din seria de evenimete „File de nunta…”.

Intitulat „Spanish Style”, evenimentul de sambata va consta atat intr-o intalnire cu make-up artistul Sorina Nedelcu si creatoarea rochiilor de mireasa Christian Philippe, care le vor dezvalui viitoarelor mirese cateva dintre trucurile unei nunti de vis, in stil spaniol cat si intr-o demonstratie live de make-up.

Sub indrumarea talentatului make-up artist si hair stylist Sorina Nedelcu, viitoarele mirese vor putea afla ce make-up si ce coafura li se potriveste cel mai bine. De asemenea, cunoscuta creatoare de rochii de mireasa Christian Philippe le va ajuta pe domnisoarele prezente sa faca cea mai buna alegere in materie de rochie de mireasa.

In cadrul evenimentului „File de nunta – Spanish Style”, viitoarele mirese vor putea analiza, in vitrina fastuoasa a magazinului Christian Philippe, pasii trasformarii intr-o veritabila printesa din Madrid. Make-up artistul Sorina Nedelcu va realiza live o demonstratie, dezvaluind secretele si tendintelor unui make-up in stil spaniol.

Stilul spaniol, foarte prezent in creatiile casei de moda Christian Phillipe, va fi completat perfect de maiestria coafurii si a make-up-ului realizat de Sorina Nedelcu, un apreciat hairstylist si make-up artist.


“File de nunta-spanish style” este primul eveniment dintr-o serie de cinci astfel de intalniri dedicate viitoarelor mirese. Evenimentul este organizat de Casa de Moda Christian Phillipe si Sorina Nedelcu.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.