Floarea potrivita zodiei tale

Floarea potrivita zodiei tale

Personalitatea miresei este dominata si de semnul sau zodiacal. Chiar daca nu-ti dai seama la inceput, in timpul pregatirilor de nunta iti vei descoperi afinitatea pentru anumite flori. In continuare, noi iti facilitam cautarile, indicandu-ti floarea potrivita zodiei tale.

 

Berbec
Varsatorul abia ce si-a luat inima in dinti sa faca pasul cel mare. Iar cum sensul florilor nu il intelege toc­mai complet, merge pe varianta orhideelor. Frumoase si sigure – potrivite pentru o nunta calduroasa.

Berbec

Rac

Cum Racul este o persoana sentimentala, nimic altceva in afara de trandafirii rosii sau albi nu va fi potrivit. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt total dedicate partenerilor, iar trandafirii inseamna tocmai unitate.

Rac

Taur

Cu o puternica relatie cu natura, Taurului i-ar placea sa vada un intreg copac prins de rochiile invitatilor. Dar cum stie ca nu se poate, alege laleaua, o cunoscuta declaratie de dragoste.

Taur

Leu

Leilor le place sa fie flamboaianti, iar floarea-soarelui arata suficient de interesant incat sa si-o doreasca la butoniera oaspetilor. Fiind o zodie guvernata de soare, aceasta floare reprezinta un talisman norocos.

Leu

Gemeni

Nativii Gemeni cred ca trandafirii albi sunt florile ideale pentru un astfel de eveniment, potrivindu-se cu firea lor intelectuala. In plus, acestia sunt simbolul fericirii perfecte, subiect preferat Gemenilor.

Gemeni

Fecioara
Romantice incurabile, Fecioarele vor alege fara ezitare trandafirii roz. Deloc nonconformiste si obsedate de ordine, vor dori ca elementele de decor sa fie perfect aranjate, iar trandafirii se vor incadra perfect.

Fecioara

Balanta
O fire gentila si generoasa, Balanta vrea sa isi bucure invitatii cu decoratiuni din hortensii. Ele simbolizeaza sinceritatea desavarsita si recunostinta, sentimente cu care Balanta se identifica usor.

Balanta

Capricorn
Capricornii sunt persoane responsabile, fidele, asa ca pot avea grija de plante care rezista. Violetele, cu petalele lor catifelate si culorile intense, sunt decoratiuni potrivite pentru mesele de la nunta.

Capricorn

Scorpion

Senzualului si pasionalului Scorpion i se potrivesc perfect bujorii. Cu forma lor plina, luxurianta si culoarea indrazneata, aceste flori inglobeaza atat romantismul, cat si puterea.

Scorpion

Varsator
Varsatorilor le place diversitatea, originalitatea si detesta monotonia. Ce poate fi mai potrivita decat o combinatie de lavanda, crini si trandafiri mov? Poate chiar buchete romantice, sub forma de inima.

Varsator

Sagetator

Pentru Sagetator, simplele margarete, proaspat culese, sunt alegerea ideala. Spirite puternice, independente si pline de energie, Sagetatorii vor sti sa aprecieze gingasia si optimismul acestor flori.

Sagetator

Pesti

Romanticii Pesti vor alege florile care sa le reflecte natura sentimentala si care sa le incurajeze latura poetica, iar narcisele ar putea fi optiunea ideala. Afectuosi si toleranti, ei se conduc dupa emotii si instinct.

Pesti

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.