Flori din matase versus plante reale

Flori din matase versus plante reale

Decizia alegerii florilor pentru ziua marelui “da” poate parea facila pentru multi, insa ceea ce exclud acestia este o atenta trecere in revista a avantajelor si dezavantajelor atrase dupa sine de fiecare dintre acestea. In cele din urma, alegerea florilor din matase sau a acelora reale se reduce la consturi, durabilitate, aspect si confort. Pentru a va usura decizia, vi le prezentam mai jos pe fiecare dintre acestea.

 

Artificial sau natural?

Florile confectionate din matase prezinta drept principale avantaje aspectul proaspat conferit de-a lungul intregii zile, rezistenta lor de-a lungul timpului, oferindu-le purtatoarelor posibilitatea de a le pastra drept suvenir. Mai putin scumpe decat florile reale si nedeclansand reactii alergice, acestea castiga din ce in ce mai mult teren in materie de popularitate.

Nu mai putin important, astfel de flori pot fi primite cu saptamani intregi inainte de nunta, neatragand insectele. Usor de transportat si adecvate fiecarui sezon, acestea nu necesita refrigerare.

Pe de alta parte, florile reale sunt preferate pentru aroma inconfundabila, delicatetea si aspectul clasic, apreciat de multe dintre mirese. Disponibile intr-o paleta cromatica variata si in tipuri dintre cele mai diverse, acestea confera un aspect luxuriant comparativ cu cele realizate din matase.

Pe langa acestea valoarea sentimentala a acestora poate fi evocata raportandu-va la un eveniment special din viata dumneavoastra. Multe dintre mirese opteaza pentru plantele preferate ale bunicii sau pentru prima floare primita de la viitorul sot cand vine vorba despre compunerea buchetului din ziua marelui “da”.

Fie ca va indreptati catre alegerea unui aranjament floral clasic sau din matase, tineti cont ca acesta trebuie sa completeze fiecare aspect al nuntii dumneavoastra.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.