Flori in invitatia de nunta

Flori in invitatia de nunta

Probabil ca nimic nu este mai emblematic pentru o ceremonie de casatorie decat florile pe care le vei alege. Prin romantismul pe care il poarta, ele sunt mesagerul perfect al momentului in care vei spune “da”. Asa ca de ce nu ai incepe prin a le include chiar in invitatiile de nunta?

 

Orhideele simbolizeaza inca din cele mai vechi timpuri puritatea, perfectiunea si feminitatea. Si pentru ca formele lor contemporane se imbina cu stilul victorian, ele sunt potrivite nu numai pentru o receptie in gradina, ci si pentru un eveniment black tie.

invitatii orhidee

Iar in cazul in care iti doresti o ceremonie de casatorie moderna, trebuie sa stii ca cele mai potrivite flori pentru a ii sugera stilul sunt macii.

invitatii cu maci

Forma lor gratioasa ii face usor de imprimat si pe invitatiile de nunta. Cat despre nuntile formale, cel mai bine ar fi sa optezi pentru imbinarea dintre alb si negru, iar planta ideala pentru a o sugera este chiar liliacul.

invitatii de nunta cu liliac

Invitatiile sunt elemente foarte importante ale nuntii tale, iar ele exprima cel mai bine personalitatea si stilul mirilor si al ceremoniei de casatorie.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.