Flori pentru nunta de iarna

Flori pentru nunta de iarna

Nu exista restrictii de culoare in timpul iernii, desi paleta coloristica tinde sa se incline in favoarea unor culori precum rosu, mov si verde inchis. Cand va alegeti culoarea florilor din buchetul de mireasa trebuie sa tineti cont si de culorile accesoriilor si decoratiunilor.

De asemenea, luati in considerare si celelalte minuni ale naturii in timpul iernii, cum ar fi zapada si gheata. Buchetele de mireasa de iarna pot cuprinde flori frumoase si neobisnuite, in locul celor traditionale din trandafiri.

Flori pentru nunta de iarna
    
Alegerea florilor pentru o nunta de iarna nu este atat de dificila precum poate parea, avand in vedere disponibilitatea pe tot parcursul anului a multor flori hibrid. In plus, buchetele de nunta pot fi amestecate cu frunze de iarna, cum ar fi cele de iedera si stejar, in special daca este vorba de o nunta de Craciun.

Nuntile de Craciun pot include si alte verdeturi, cum ar fi ramurile de brad si vascul. Tinand cont de asocierea vascului cu traditia sarutului de Craciun, va fi o alegere ideala pentru un buchet romantic de Craciun!

Flori pentru nunta de iarna

Magnolia este considerata a fi o floare cultivata inca din antichitate, astazi existand mai multe specii de magnolii. Magnoliile apartin familiei de plante Magnoliaceae si exista aproximativ 210 specii de plante cu flori in subclasa Magnolioideae.

Magnolia este floarea oficiala a statelor Louisiana si Mississippi. Specia magnolia grandiflora este cel mai des folosita pentru buchetele de nunta.

Flori pentru nunta de iarna

Magnolia grandiflora este originara din sud-estul Statelor Unite. Acesta este de fapt un copac cu o inaltime intre 20 si 30 de metri de culoare verde inchis, cu frunze vesnic verzi si flori mari, albe, cu parfum de lamaie.
Florile masoara pana la 30 cm in latime, cu 6-12 petale pe fiecare floare, facand magnolia o alegere ideala pentru un buchet de mireasa. Desi florile apar la sfarsitul primaverii, exista acum multe soiuri disponibile si in timpul iernii.


Flori pentru nunta de iarna

Orhideele Cymbidium apartin familiei botanice Orchidaceae. Ele infloresc iarna si sunt prezente intr-o gama larga de culori, inclusiv alb, roz, galben, crem rosu si verde. Desi sunt native din Asia si Australia de Nord, orhideele Cymbidium au fost cultivate mii de ani si au devenit populare si in Anglia in timpul domniei reginei Victoria.

Sunt una dintre putinele specii de orhidee care pot supravietui temperaturilor reci. Ele sunt considerate a fi una dintre speciile cele mai populare, datorita frumusetii lor, si, prin urmare, constituie o alegere ideala pentru un buchet de nunta de iarna.

Flori pentru nunta de iarna

Ghioceii au fost alegerea reginei Victoria a Angliei la nunta ei din februarie 1840, cu printul Albert de Germania, mai ales pentru ca erau florile preferate ale printului Albert.

In mod natural, ghioceii infloresc in perioada ianuarie-aprilie in zona temperata de Nord. Ei sunt nativi din Europa, dar au fost naturalizati in multe alte parti ale lumii cu climat similar.

Flori pentru nunta de iarna

Ghioceii sunt plante perene, cultivate din bulbi, care au flori mici, albe in forma de clopot. Ei sunt populari in Anglia si simbolizeaza inceputul primaverii.

Pentru un buchet simplu, dar cu aspect regal, ghioceii reprezinta alegerea perfecta. Pentru a continua traditia reginei Victoria, combina buchetul cu ramuri de mirt.

 


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.