Flori pentru o nunta de toamna

Flori pentru o nunta de toamna

Florile sunt decoratiile cele mai importante pentru locatia nuntii tale. Trebuie sa alegi florile care au o semnificatie speciala pentru tine pentru a crea o atmosfera personala la nunta.

Florile exotice pentru toamna sunt disponibile doar in lunile de toamna, iar acest lucru te va ajuta sa redai atmosfera tomnatica. Este musai sa incluzi frunze ruginii, rosii sau galbene. Alte propuneri sunt carceii de vita de vie sau frunzele de croton. De asemenea, poti apela la ierburi uscate precum graul sau secara pentru buchetul de mireasa.

 

 

 

Vesnicul trandafir

 

flori


Trandafirii sunt o alegerea eleganta si populara indiferent de eveniment. Insa exista si alte flori pe care le poti lua in considerare, daca iti faci nunta toamna.

Trandafirii ciocolatii Leonidas adauga un aer de prospetime nuntii.Alti trandafiri care s-ar potrivi unei nunti de toamna sunt cei terra cotta, trandafirii in rosu spre negru (black magic) si trandafirii pestriti.


Alte flori pentru nunta tomnatica

 

flori


Acest anotimp este unul colorat de aceea ai o varietate de flori din care poti alege. Montbretia (planta cu flori portocalii) si fructele hypericum sunt ideala pentru nunta din toamna. De retinut faptul ca prima floare este greu de gasit, dar ideala pentru o astfel de ocazie.

In cazul in care cauti flori de culoare rosu, poti alege din amaryliis (crinul de iarna), euphorbia, poinsettia sau chiar clasica garoafa.

 

flori


Nu uita ca crizanteme si tufanele, acestea se gasesc intr-o mare varietate de culori si sunt foarte rezistente.

 

flori


Este musai sa adaugi si o culoare neutra de verde pentru a crea o abatere de la culorile puternice si contrastante. Poti alege cucuta,
iedera, plante din specia senecio sau tufe mahonia.

Alegerea florilor iti ofera sansa de a pune amprenta personala asupra decorului nuntii, iar invitatii vor fi incantati de rezultatul final.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.