Flori potrivite pentru un buchet home made

Flori potrivite pentru un buchet home made

Nu e usor sa organizezi o nunta pe timp de criza. Asa ca e lesne de inteles ca ar fi cat se poate de indicat sa reducem din cheltuieli macar cat sa justificam costul ridicat al rochie de mireasa.

Tocmai de aceea ne-am gandit ca ar fi bine sa iti oferim cateva trucuri care sa te ajute sa iti faci chiar tu buchetul de mireasa sau macar sa folosesti ideile pentru a reduce substantial din costul sau.

Important e sa te hotarasti din timp si sa faci comanda, fie a buchetului total sau a florilor, in felul acesta vei reusi sa obtii macar un discount din partea florariei.

buchet acasa

1.  Foloseste flori de sezon

Poate ca buchetele de flori exotice sunt mult mai frumoase, insa daca vrei sa economisesti ai face bine sa alegi florile din buchetul tau in functie de sezonul in care va avea loc nunta.


buchet

2. Franturi de culoare

Nu trebuie sa ai flori foarte scumpe pentru a avea un buchet impresionant! Pentru a crea acelasi efect foloseste culori indraznete si apropieri inedite.


buchet

3. Un buchet fara flori

Ce ar fi sa renunti la flori cu totul? Nu e cazul sa te sperii, nu iti sugerez sa renunti de tot la buchet ci sa il inlocuiesti cu flori realizate din hartie creponata sau alte materiale origami.


buchet

4. Detalii anexe

Daca ti se pare ca buchetul tau este prea simplu pentru ca ai ales flori de o singura culoare adauga un strop de fantezie in felul in care il vei lega, o panglica accesorizata cu cristale poate fi solutia perfecta.


4

5. Alegeri inedite

Surprinde-ti invitatii cu un buchet de lavanda prins cu o panglica simpla. Vei avea un buchet simplu de realizat si cu un efect neasteptat, toata lumea va fi surprinsa de creativitatea ta.


buchet

6. Culori puternice

Vara aceasta se poarta nuantele de mov, asa ca nu te teme sa dai nuntii tale un plus de culoare cu un buchet in tonuri neobisnuite.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.