Floriana si Mihai Ionescu

Floriana si Mihai Ionescu

Nu te da in laturi de la tema pe care ti-ai ales-o pentru nunta ta. Floriana si Mihai Ionescu au reusit sa puna in practica ceea ce si-au dorit prin propriile forte. Si iata rezultatul, desprins din moda „La belle epoque”…

Cununia religioasa si nunta: a avut loc la trei zile de la cununia civila – care se desfasurase mai intim, alaturi doar de familie si cativa prieteni buni – in cadrul Palatului Bragadiru. Slujba de cununie s-a tinut in curtea palatului, acompaniata de un decor perfect, din salcami, si o muzica ambientala (ciripit de vrabiute). Preotul a fost insotit de un cor care a marcat cu stil momentele principale ale ritualului de ceremonie.

Rochia de mireasa: alba, dintr-o singura bucata, fusta fiind alcatuita din mai multe randuri de volane, in stil spaniol, avand pe bust o broderie fin lucrata. Mireasa nu a tinut cont de supersitii, purtand un set format din colier si cercei cu perle. Pentru a fi pe deplin asortata cu tinuta si cu tema nuntii, locul binecunoscutei diademe a fost luat de o floare supradimensionata, din acelasi material cu rochia, prinsa cu o banda de-a lungul coafurii.

Costumul de mire: negru, ce avea in componenta sa brau si papion, si o camasa alba cu nasturii asortati la nuanta costumului.

Tema nuntii: inspirata din caracteristicile palatului, tema “La belle epoque” s-a regasit cat mai discret in toate elementele nuntii, de la caligrafia invitatiilor, personalizate cu numele mirilor atat in interior cat si in exteriorul acestora, designul meniurilor si al cardurilor de masa, pana la tinutele mirilor. In acelasi stil s-au incadrat si marturiile oferite fiecarui participant la eveniment, doamnele si domnisoarele primind bratari cu pene, perle sau tul, toate lucrate manual, iar domnii – trabucuri.

Buchetul: mireasa a ales flori reprezentative pentru primavara: bujori, irisi, lalele si frezii, toate de un alb pur. Acestea s-au regasit si in aranjamentele florale pentru mese, care au fost completate de siraguri de perle si flori din tul.

Tortul: si acesta a iesit din tipare, prezentandu-se sub forma unor miniprajituri, acoperite cu martipan de culoare crem, frezii naturale galbene, frunze de ciocolata alba si neagra.

Muzica: alegerea mirilor s-a indreptat catre cei de la formatia Popas, care au incantat invitatii prin melodii potrivite tuturor gusturilor.

Original: deoarece mirii au vrut sa evite decorurile standard care se regasesc la majoritatea agentiilor organizatoare, ei singuri, alaturi de familie, au reusit sa introduca tema nuntii in toate detaliile evenimentului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.