Florile nuntii minimaliste

Florile nuntii minimaliste

V-ati hotarat asupra temei minimaliste si ati gasit locatia potrivita sarbatoririi fericitului eveniment, urmand acum sa realizati decorul ce va sustine stilul minimalist. Pe langa infatisarea salii (structura, culoare), piesele de mobilier existente, trebuie sa aveti in vedere achizitionarea unor piese-cheie ce vor da personalitate si unitate decorului. Deoarece o nunta in stil minimalist impune reducerea la minimum a ornamentelor, cea mai recomandata varianta este decorarea salii si a meselor cu flori.

O sursa de inspiratie poate fi designul interior asiatic. Vase transparente din care ies ramuri de cires – decor realizabil pentru o nunta de primavara si, pentru a spori influenta asiatica, un mic bonsai asezat in mijlocul fiecarei mese.

Eleganta simplitatii

Pastrand proportiile minimalismului si ghidandu-va dupa principiul „Less is more”, puteti realiza ornamentele florale din cel mult doua specii de flori. Deoarece au o tulpina inalta, dreapta si sunt lipsite de frunze, pentru un look pur minimalist se recomanda orhideea. Oferta de flori ce va este pusa la dispozitie este foarte diversificata permitandu-va ornamentarea cu orhidee Hawaii, cymbidium si mokara. Printre tipurile de flori potrivite stilului minimalist enumeram: cale, crini, amarilis, lalele si orice alta floare tropicala cu tulpina inalta.

Pentru a oferi o pata de culoare si o nota de prospetime, nu trebuie sa excludeti din decor vasele scunde, grafice, cu iarba inalta verde crud si firele de bambus de lungimi diferite.

Pentru obtinerea in totalitate a unitatii si armoniei, chiar si trusoul miresei trebuie sa fie aliniat stilului minimalist. Astfel ca, vei alege o rochie in linii simple, cu un look urban, dat fiind faptul ca o rochie bogata in detalii va fi complet neasortata cu decorul nuntii minimaliste.

Accesorii discrete

De asemenea, accesorizarea puternica nu este recomandata pentru o asemenea nunta, chiar daca rochia pe care o vei imbraca este simpla. Daca te-ai ghidat dupa principiul „Less is more”, vei alege ca bijuterii un colier simplu, la baza gatului, sau o pereche de cercei lungi, de ce nu, din cristale. Ți-o amintesti pe Angelina Jolie la Ceremonia Premiilor Oscar din acest an? O rochie simpla neagra, accesorizata cu o pereche de cercei din smarald.

Pentru a pastra armonia data de stilul minimalist dobandit, recomandam sa optezi pentru un buchet de mireasa la fel de simplu, in culorile alese pentru ornamentarea salii.

Buchetul de mireasa

Un tip de buchet potrivit stilului minimalist este Biedermeir. Buchetul Biedermeir este sferic, de mici dimensiuni, particularitatea constand in faptul ca florile sunt dispuse in inele simetrice, pe fiecare rand existand numai un tip de flori. Ca mireasa ce a adoptat minimalismul, ai putea alege un buchet extrem de simplu, din cateva fire de cale, a caror cozi lungi se vor pastra si infasura cu o banda din satin. Pentru o unitate obtinuta pana la cele mai mici detalii, este potrivit sa realizati un buchet din aceleasi flori folosite la decorul salii.

Florile dau, prin esenta, o nota de culoare, frumusete si eleganta oricarei incaperi si fara ele nu poate fi inchipuita ornamentarea unei nunti. Cu atat mai mult devin indispensibile in cazul unei sali cu decor inspirat de stilul minimalist, cand ornamentele prezente in mod obisnuit in recuzita unei nunti sunt acum aproape inexistente.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.