Florile sezoniere, destinate receptiilor de nunta tomnatice

Florile sezoniere, destinate receptiilor de nunta tomnatice

Lunile de toamna isi lasa amprenta asupra paletei cromatice a florilor, imprumutand nuante calde, variind de la rosu, portocaliu, galben si pana la maro. In acest context, topul celor mai populare plante incluse in buchetul miresei „tomnatice” este dominat de trandafiri, hortensii, dalii si elemente naturale.

 

Trandafirul, una dintre cele mai versatile plante

 

Versatilitatea clasicelor flori rezida din varietatea de culori si dimensiuni asociata acestora, disponibile in nuante de rosu, galben, portocaliu sau bej.

cum arata trandafirii toamna

Specialistii in design floral de la nivelul continentului american recomanda sporirea efectului vizual al buchetului din ziua marelui „da” prin includerea speciei „Hocus Pocus” sau „Abracadabra”, variind de la galben si pana la sobrul negru.

 

Hortensiile, simplitatea accentelor florale

 

Bej, verde si maro – iata cateva dintre nuantele tomnatice propuse pentru aranjamentele florale compuse din hortensii.

cum arata hortensiile propuse

Intrucat plantele au o dimensiune peste medie, designerii florali le includ, din ce in ce mai des, in buchetele specifice momentului festiv, in completarea acestora venind plantele verzi.

 

Daliile, imbinarea oprima dintre simplitate si eleganta

 

Plante mari si rezistente, daliile propun pentru nuntile desfasurate toamna nuante de bronz, rosu, portocaliu, violet, rosu inchis sau galben, acestea fiind utilizate, atat pentru buchete simple si elegante, cat si pentru decoratiuni.

cum arata daliile

 

Elemente naturale

 

Florile traditionale sunt, de cele mai multe ori, completate de crengute uscate de grau si frunze de stejar, in vreme ce merele verzi, ferigile, fructele de padure, rozmarinul, alaturi de ramurile cu accente unice adauga textura, culoare, dar si varietate florilor de nunta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.