Foloseste confetti intr-un mod original la nunta ta

Foloseste confetti intr-un mod original la nunta ta

Nu exista nunta adevarata fara un strop de stralucire, petale de trandafir sau confetti din belsug! Micile bucatele de hartie aduc bucurie de copil in randul invitatilor si creaza oportunitati inedite pentru fotograful tau.

Cu cat vei fi mai atenta la decorul general al nuntii, cu atat vei reusi sa te bucuri mai mult de rezultatul final. Confetti reprezinta o solutie ieftina si inedita pentru un moment cu adevarat special.

Daca vrei sa adaugi un plus de originalitatea ploii de confetti, poti sa iei in calcul si cateva dintre propunerile pe care ti le vom face in cele ce urmeaza.

 

confetti

 

1. Cu petale de trandafir

Nu trebuie sa ai confetti standard pe care sa le folosesti la nunta ta, poti in schimb sa alegi variante care au incluse petale de tranfafir, flori uscate sau materiale sclipitoare.

Invitatii tai vor fi surprinsi de acest detaliu minor si vei crea o atmosfera unica atunci cand ploaia de confetti va fi lansata.


confetti

 

2. Pe drumul spre altar

Vrei sa reduci putin din bugetul alocat florilor? Atunci poti folosi confetti cu petale uscate pe care fetitele care vor participa la nunta le pot imprastia pe drumul spre altar.

Poti alege nuante complementare temei generale a nuntii sau poti opta pentru tonuri neutre care sa dea un plus de eleganta ceremoniei.


confetti

 

3. Alaturi de invitati

Asigura-te ca la fiecare masa invitatii vor avea o punguta de sifon in care vor gasi cateva lansatoare de confetti. Daca ai copii invitati la nunta, ar fi bine sa nu le lasi la indemana lor.

In fiecare punguta pune un biletel in care sa notezi instructiunile de folosire si momentele in care invitatii se pot distra, lansand ploi de confetti.


confetti

 

4. Si pentru tortul tau

Foloseste confetti din belsug pentru decorarea suportului cu care va fi transportat tortul tau si chiar parti ale blatului inferior.

Poate fi o modalitate ieftina si chic pentru un decor inedit al tortului de nunta. Ai grija sa folosesti acelasi tip de confetti, pentru a evita supraincarcarea.


confetti

 

5. Decor al meselor

Petalele de flori uscate si fasiile de hartie colorata pot fi un instrument potrivit decorarii meselor invitatilor tai. Poti opta pentru boluri de sticla pe care le poti umple cu confetti si fructe.

Poti, de asemenea, sa incluzi petale si in decorul general al salii in care va avea loc petrecerea. Tu esti cea care va decide cum si in ce fel vor fi folosite micile detalii.


confetti


6. Nota de final

Pastreaza un numar de lansatoare de confetti pentru finalul petrecerii si roaga-i pe invitatii tai sa le elibereze pe ringul de dans.

E de preferat sa discuti cu reprezentatii locatiei in care va avea loc evenimentul, s-ar putea ca unii dintre ei sa se opuna acestei practici.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.