Fotografia de nunta: alb-negru versus color

Fotografia de nunta: alb-negru versus color

Fara urma de indoiala, va doriti ca fotografiile de nunta sa capteze nuantele vibrante ale tortului din ziua cea mare, ale florilor si capsunilor rosii care acopera deserturile din cadrul receptiei de nunta. Dar cand vine vorba despre surprinderea emotiilor, nimic nu este mai potrivit decat o fotografie alb-negru.

 

Nunta in alb si negru

Fotografiile alb-negru au rolul de a introduce privitorul in starea de spirit a subiectului fotografiat. Cereti fotografului dumneavoastra astfel de cadre pentru momente importante si intime cum ar fi primul dans in calitate de sot si sotie.

fotografie de nunta

In plus, imaginile alb-negru mascheaza imperfectiunile fetei. De asemenea, acestea se pastreaza foarte bine odata cu trecerea anilor. Imprimarea fotografiilor alb-negru pe hartie speciala este mai scumpa decat cea color, insa poate dura chiar si sute de ani.

Ganditi-va numai la albumele stramosilor dumneavoastra. Specialistii in fotografie acorda pentru fotografiile color o garantie de 50 de ani.

Receptia de nunta in tonuri vibrante

Odata ce oaspetii au sosit la receptia de nunta, lasati fotografiile color sa inceapa. Florile si alimentele nu pot fi ipostaziate altcumva decat pe o pelicula color. Chiar daca rezultatul nu este unul artistic, cu siguranta va veti dori peste 40 de ani sa va aminit culoarea exacta a florilor din ziua nuntii.

fotografie de nunta color

Nu uitati sa ii solicitati fotografului dumneavoastra portrete colorate. Acestea au avantajul de a se putea desfasura atat in aer liber, cat si intr-un cadru inchis.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.