Fructele, ca leitmotiv al torturilor de nunta

Fructele, ca leitmotiv al torturilor de nunta

Bogate in substante ce stau la baza apararii organisumului de actiunea nociva a radicalilor liberi, fructele sunt printre ingredientele cele mai utilizate in cadrul unuia dintre elementele centrale ale festivului moment – tortul.

 

Capsunile, la originea torturilor rustice

 

Torturile de tipul celui din imaginea alaturata aduce in prim-plan bucuria specifica zilelor de vara. Capsunile proaspete, celebra crema mascarpone si pasta de migdale sunt cateva dintre ingredientele necesare realizarii unui astfel de desert. Straturile de blat dispuse una peste cealalta trimit cu gandul la torturile rustice.

tort-rustic

 

Desert in note tropicale

 

Ornat cu sirop de rom si fructe tropicale, tortul din imagine aduce laolalta florile de Hibscus, litchi, ananasul bananele si crema de unt intr-un minunat desert luxuriant. Specialistii in arta culinara recomanda servirea acestuia cu serbet de nuca de cocos.

tort-tropical

 

Nuante calde scufundate in arome de capsuni

 

Explozie de arome si culori – astfel poate fi catalogat tortul din imaginea alaturata, realizat din vanilie, gem de capsuni si ciocolata Ganache.

tort

In completarea acestuia, paharele inalte umpute de sortimente dintre cele mai variate de inghetata completeaza decorul nuntii rafinate.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.