Fructele, ca leitmotiv al torturilor de nunta
Bogate in substante ce stau la baza apararii organisumului de actiunea nociva a radicalilor liberi, fructele sunt printre ingredientele cele mai utilizate in cadrul unuia dintre elementele centrale ale festivului moment – tortul.
Capsunile, la originea torturilor rustice
Torturile de tipul celui din imaginea alaturata aduce in prim-plan bucuria specifica zilelor de vara. Capsunile proaspete, celebra crema mascarpone si pasta de migdale sunt cateva dintre ingredientele necesare realizarii unui astfel de desert. Straturile de blat dispuse una peste cealalta trimit cu gandul la torturile rustice.
Desert in note tropicale
Ornat cu sirop de rom si fructe tropicale, tortul din imagine aduce laolalta florile de Hibscus, litchi, ananasul bananele si crema de unt intr-un minunat desert luxuriant. Specialistii in arta culinara recomanda servirea acestuia cu serbet de nuca de cocos.
Nuante calde scufundate in arome de capsuni
Explozie de arome si culori – astfel poate fi catalogat tortul din imaginea alaturata, realizat din vanilie, gem de capsuni si ciocolata Ganache.
In completarea acestuia, paharele inalte umpute de sortimente dintre cele mai variate de inghetata completeaza decorul nuntii rafinate.
There are no comments