Frumusete de podium

Frumusete de podium

De la machiajul dramatic si intunecat al ochilor, buzele colorate amintind de anii de aur a cinematografiei hollywoodiene si pana la make-up-ul subtil si natural, va prezentam cateva idei de infrumusetare culese de pe podiumul evenimentului Bridal Fashion Week, gazduit de “orasul care nu doarme niciodata”.

 

Stiluri de make-up si culori populare in 2012

Interpretarea moderna a femeii anilor ’30 – iata miza colectiei lui St. Pucchi care opteaza pentru buze in nuantele fructelor de padure. Machiajul natural vine in completarea rochiilor de mireasa elaborate si accesoriilor destinate podoabei capilare.

machiaj de podium

O demonstreaza Reem Acra, care alege pentru modelele sale nuante trandafirii pentru obraji si buje, creand premisele unui machiaj minimalist.

machiaj-podium

Amsale a aratat ca nuanta magenta asociata buzelor complimenteaza fiecare culoare a curcubeului. Indrazneata nuanta a fost asociata cu rochiile de mireasa albe si cu tinutele domnisoarelor de onoare. Designerul a subliniat, prin asocierea culorii cu o rochie in nuanta piersicii, dublul sau rol – de machiaj destinat femeilor curajoase si accesoriu.

machiaj podium amsale aberra

Buze rosii, eyeliner negru si obraji roz – acestea sunt premisele unui look sic si atemporal, din perspectiva galeriei de moda Badgley Mischka. Machiajul indraznet a indeplinit si de aceasta data un rol practic, oferind definitia modelelor din spatele voalurilor.

machiaj podium badgley mischka

Colectia Anna Maier ~ Ulla- Maija ofera o oda sprancenelor conturate puternic si ochilor smoky, reintrepretati intr-o maniera potrivita ceremoniei de casatorie.

machiaj podium

Romona Keveza a parcurs un interval invers temporal pana in anii ’60 ai modei. Coafurile retro, ochii conturati cu negru, genele acoperite cu straturi generoase de rimel, buzele in nuante nude si obrajii cu stralucirea naturala a piersicii nu lipsesc din cea mai recenta colectia a designerului.

machiaj de podium romona keveza

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.