Frumusete impletita cu dragoste

Frumusete impletita cu dragoste

Cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, firma Raimon Bundó este una dintre companiile spaniole specializate exclusiv in sectorul rochiilor de mireasa. Avand ca obiectiv calitatea, nu cantitatea, designerii Ivonne Ruiz si Cristina Arana urmaresc personalizarea fiecarei rochii. Rochii elegante, dar moderne, inovative si totodata simple.

 designer

 

Ce anume te inspira?

Reflectii sau fantezii, idei spirituale care devin parte a realitatii prin intermediul obiectelor palpabile. Secretul este sugestia. Imprimeurile si tonurile calde, chiar nonculorile, si-au gasit locul inca de la primele defilari ale creatiilor.

 

designer

 

Cum poate fi descrisa cea mai recenta colectie?

Anul acesta se disting doua linii contrastante: Rai­mon Bundó, consacrata pe piata, unica, carismatica si extrem de eleganta, si „Ir de Bundó”, care reuseste sa impuna sezonului bunul-gust si calitatea, desi unele mi­rese au influente mai casual.

 

designer

 

Exista infinite moduri de a exprima sentimentele, insa in fiecare colectie de-a noastra se regaseste inclinatia catre lumea artei, o inepuizabila sursa de inspiratie. In acest an, exista rochii demne de a fi cele mai indragite, datorita asemanarii colectiei cu povestea de iubire dintre Romeo si Julieta, prin utilizarea imprimeurilor realizate manual.

 

designer

 

Ce fel de materiale si culori folosesti?

Tesaturi de cea mai buna calitate, cu ajutorul carora liniile pure si esenta simplitatii domina. Apare foarte adesea atingerea placuta a bumbacului, tulul de matase si dantela clasica Chantilly.

 

De asemenea, in diferite colectii predomina satinul natural, dupionul si matasea, dar si tulul si voalul. Folosesc culori romantice, pastelate, cum ar fi rozul din timpurile trecute, bleul marii si fildes. Cheia succesului consta in calcularea fiecarui detaliu, nelasand nimic la Intamplare.

 

designer

 

Unde se pot gasi colectiile Raimon Bundó?

Sediul principal al companiei si atelierul de creatie se gasesc in Barcelona; aici se pregatesc si colectiile care urmeaza sa apara.

Totodata, in Barcelona mai exista si un atelier haute couture, pentru clientii care vor ceva mai exclusivist. Insa primul sediu deschis se afla In Madrid, iar rochiile sunt comercializate intr-o retea extinsa de distribuitori care include peste 130 de magazine in toata lumea, printre care Germania, Olanda, Belgia, Franta, Italia, Austria, Norvegia, Portugalia, Mexic, Statele Unite ale Americii si Japonia.

 

designer

 

Intre ce preturi se gasesc rochiile?

Pretul unei rochii porneste de la 1.900 de euro si ajunge pana la 4.500 de euro.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.