Frumusetea care dureaza prin … micropigmentare

Alexandra Tapus - Permanent MakeUp Artist

Frumusetea care dureaza prin … micropigmentare

 • Sprâncenele tale și-au pierdut din volum și te confrunți cu goluri sau imperfecțiuni?

 • Pigmentul buzelor tale și-a pierdut din intensitate, au devenit asimetrice și necesită un contur precis și o nuanță uniformă?

Atunci este momentul să te gândești serios la singura metodă care te face sa arăți impecabil în fiecare zi, fără pierderea mult timp cu machiajul – MICROPIGMENTAREA!

Desigur, ai nevoie de câteva informații înainte să te hotărăști, de aceea Alexandra Tapus, Permanent MakeUp Artist, va răspunde ipoteticelor tale întrebări.

 1. Ce este micropigmentarea?

Micropigmentarea (dermopigmentarea) este o tehnică de tatuare semi-permanentă a sprâncenelor, buzelor sau a conturului ochilor, realizată cu ajutorul unui aparat ce acționează asupra stratului superficial al dermei. Anterior efectuării procedurii, suprafața pielii se dezinfectează și se acoperă cu un strat de anestezic.

Procedura este non-invaziva, nedureroasa și foarte sigura. Sunt folosite accesorii sterilizate, de unica folosință și pigmenți organici de cea mai bună calitate. Rezultatele durează până la 2 ani.

 1. Care sunt rezultatele la care sa te aștepți în urma efectuării procedurii?

Micropigmentarea sprâncenelor se realizează prin mai multe tehnici: Microblading sau micropigmentarea fir cu fir, Powder sau Ombre – tehnica prin care se obține un aspect natural pudrat sau Hibrid (Combo): combinarea celor două tehnici.

Indiferent de tehnica utilizatărezultatulobținut este:

 • conturarea perfectă a sprâncenelor, cu aspect natural
 • aspect întinerit prin efectul de lifting
 • simetria sprâncenelor
 • înfrumusețarea fizionomiei

Micropigmentarea buzelor se recomanda persoanelor cu depigmentare, asimetrii sau deficit de volum.

Procedura corectează toate aceste probleme.

Rezultatele obținute:

 • sporirea frumuseții culorii naturale a buzelor,
 • îmbunătățirea formei buzelor, corectarea asimetriilor
 • realizarea unui efect de mărire
 • înfrumusețarea fizionomiei

 1. Cum decurge procedura de micropigmentare?

Procedura se desfășoară în doua ședințe:

Prima ședință implică două etape: consilierea estetică privind forma și culoarea, urmată de procedura efectivă de micropigmentare.

La consilierea estetică îți sunt furnizate informații detaliate despre procedură iar tu ne spui ce rezultate dorești să obții prin micropigmentare. În funcție de asta se face simularea prin desen a formei.  Tehnicianul desenează cu creionul noua formă, urmând principii estetice și de simetrie, direct pe sprâncenele sau buzele tale. Desenul poate fi modificat iar varianta finală, forma care consideri că ti se potrivește, e alegerea ta.

În a doua etapă se execută micropigmentarea. Procedura durează aproximativ 2 ore.

În a doua ședințăse accentuează culoarea și se definitivează forma, pigmentând doar zonele în care este necesară corecția.Procedura durează aproximativ 1h.

Alexandra ne atrage atențiaasupra faptului că:

 • la finalul primei ședințe de micropigmentare culoarea este mai închisă cu 30-40% fată de rezultatul final dorit.
 • în 5-7 zile culoarea se estompează iar pielea se vindecă parțial. Durează pana la 21 de zile stabilizarea culorii și vindecarea completă a pielii.
 • micropigmentarea este un tatuaj semipermanent, care se estompează în timp. De aceea este necesar sa se efectueze retușuri regulate, la interval de 1 -1,5 ani.

Află mai multe detalii, inclusiv prețuri,  pe pagina : Browsandlipsby Alexa

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.