Geanta pentru mire

Geanta pentru mire


In ziua de astazi tot mai multi barbati apeleaza la o geanta pentru a-si tine lucrurile, chiar daca exista o adevarata controversa pe aceasta tema. Perioada in care accesoriile pentru barbati erau limitate la cravata, papion sau butoni este de mult apusa. Acum barbatii au o multitudine de accesorii, iar geanta este unul dintre ele.

Pe langa faptul ca o geanta este foarte practica, este apreciata de catre ceilalti barbati, dar si de femei. In ziua nuntii vei avea foarte multe lucruri de luat cu tine, de aceea o geanta va fi ajutorul perfect.

 gr

Tipuri de genti pentru ziua nuntii

In functie de stilul tau unic, poti alege dintr-o multitudine de genti.

Servieta

 Aceasta geanta are clasa, stil si daca alegi un diplomat de calitate, vei face o impresie foarte frumoasa tuturor. Poti asorta servieta cu cureaua, pantofii si manusi, iar in cazuri extreme cu umbrela. Culoarea indicata pentru o servieta este negru. Insa poti opta pentru o geanta de culoare maro, daca doresti sa iesi in evidenta.

 

Geanta-postas

O poti purta pe umar fara probleme, nu este obligatoriu sa-ti asortezi tinuta cu aceasta geanta. Ai grija doar sa fie suficient de mare incat sa incapa toate lucrurile de care vei avea nevoie in ziua nuntii.

Geanta pentru mana

Poate suna un pic feminin, insa designerii au creat aceasta geanta special pentru barbati. Este suficient de mare pentru a plasa lucrurile necesare, de asemenea este o geanta stilata si clasica. Geanta pentru mana are si dezavantajul ca nu poate fi purtata pe umar.

 

Ghiozdanul

 Probabil este ultima alegere in materie de geanta, insa fiind un accesoriu masculin trebuia insclus pe lista. Ideal pentru excursiile la munte sau la mare, ghiozdanul poate fi o ultima solutie de geanta. In cazul in care ai foarte multe lucruri de luat pentru ziua nuntii, poti opta pentru un ghiozdan.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.