Georgiana Stan

Georgiana Stan

Georgiana Stan din Bucuresti a ramas foarte surprinsa in urma selectarii ei, in cateva zile urmand sa isi ridice rochia de mireasa. Specialistii i-au sugerat orice coafura, deoarece forma fetei ei este ovala. I-au schimbat totusi culoarea parului, mergand pe o baza de blond deschis, cu reflexe cenusii. S-a insistat la forma sprancenelor, fiind asimentrice, si definirea completa a acestora.

Nuanta fondului de ten fluid s-a ales de la nivelul mandibulei spre gat, corectandu-se cearcanele si fixandu-se o pudra pulbere translucida. Primul machiaj a mers pe nuante de maro cu auriu pentru luminozitate. S-au folosit combinatii intre tonuri pale si reci, evidentiand conturul ochilor. S-a aplicat un ruj si fard de obraz nuanta piersica. Al doilea machiaj a mizat pe nuante contrastante de burgundy, mov, maro metalizat, ivoire si gri metalizat. Conturul ochilor a fost definit de doua straturi de rimel.

Fotograf: Dragos Cristescu
Stilist: Roxana Radu
Machiaj: Dana Argesan
Coafura: Gabriela Tudor si Alexandru Badea, Salon Abbate (Str. Hatmanul Arbore nr.21)

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.