Ghid in redactarea invitatiilor de nunta

Ghid in redactarea invitatiilor de nunta

Fie ca iti doresti o nunta traditionala sau una originala, invitatia de nunta dezvaluie mai mult decat te-ai gandit despre stilul si personalitatea mirilor. Si cum nu stii de unde sa incepi in redactarea sa, iti oferim cateva sugestii.

 

Pentru inceput, decide cine anunta nunta dintre parintii mirelui sau ai miresei. Apoi, alege “tonul” invitatiei – informal sau formal, in functie de stilul nuntii tale. Ai grija sa il transferi si in textul nuntii! Asa ca foloseste formulari ca “onoarea prezentei dumneavoastra” pentru o nunta formala sau “placerea companiei dumneavoastra” in cazul unei ceremonii mai putin formale.

Daca ceremonia de casatorie este traditionala, ai grija sa iti incluzi numele dupa cel al parintilor tai! Procedeaza in acelasi mod in cazul in care cei care lanseaza invitatia sunt parintii mirelui. Nu uita sa treci pe invitatie data in care vei spune un “da” raspicat, mentionand ora si locul ceremoniei de casatorie. Iar pentru a le oferi viitorilor oaspeti posibilitatea de a iti raspunde cat mai rapid, nu uita sa pui alaturi de invitatie un plic gol.

Trimite invitatiile cu cel putin sase saptamani inainte de momentul din fata altarului!

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.