Ghidul domnisoarei de onoare din perspectiva astrologica

Ghidul domnisoarei de onoare din perspectiva astrologica

Jessica Adams, astrolog de renume international, ne-a dezvaluit in randurile de mai jos ce ar trebui sa va asteptati de la domnisoarele de onoare alese pentru receptia de nunta, in functie de semnul zodiacal pe care il reprezinta.

 

Berbec

Nativa din Berbec va avea nevoie de o pregatire migaloasa pentru ceremonialul de casatorie. Inarmata cu o mare doza de energie, aceasta vine in intampinarea miresei in momentele cele mai dificile. Domnisoara de onoare din Berbec va fi pregatita oricand sa concureze cu celelalte pentru cel mai lung par si cele mai tonifiate brate.

Taur

Domnisoara de onoare din zodia Taurului va incerca fie sa reduca pe cat posibil costurile aferente nuntii tale, fie isi va permite extravagante dintre cele mai uimitoare. In cazul in care se situeaza in prima categorie, aceasta va economisi mai mult pentru cadoul tau de nunta decat pentru propria sa rochie, avand o agenda uimitoare de contacte cu reduceri destinate prajiturilor, pantofilor si chiar diademelor.

Gemeni

Pregateste-te sa ai o audienta de milioane de oameni pentru nunta ta, in cazul in care optezi pentru o domnisoara de onoare in zodia Gemenilor. Si asta pentru ca pasiunea sa pentru retelele de socializare se va traduce in realizarea adevaratelor transmisii in timp real de la nunta ta pe Facebook, Twitter sau MySpace. O astfel de domnisoara de onoare este foarte amuzanta si spirituala, prezenta sa in cadrul festivului eveniment fiind de un real folos.

Rac

Asteptati-va la o sumedenie de intrebari de la domnisoara de onoare din semnul Racului, de la domiciliul dumneavoastra conjugal pana la numarul de copii pe care vi-i doriti. Subiectul sau favorit il constituie, insa, alimentele. In acord cu semnul sau zodiacal, aceasta femeie are o biblioteca plina de carte de bucate.

ibb-1462292001.6518.13572

Leu

Domnisoara de onoare din zodia Leului va incerca sa acapareze intreaga atentie a invitatilor in directia sa. Cadoul de nunta oferit de aceasta va eclipsa, cu siguranta, cele provenite de la toti ceilalti oaspeti.

Fecioara

Modesta si muncitoare, domnisoara de mireasa din zodia Fecioarei se va asigura ca nunta ta respecta planul pus minutios la cale. Asigura-te ca ai inclus in meniu preparate culinare in acord cu gusturile sale pretentioase!

Balanta

Prezenta romantica a domnisoarei de onoare Balanta iti va fi, cu siguranta, de mare ajutor in ziua cea mare. Nimeni altcineva nu se va integra mai repede in spiritul nuntii tale decat o Balanta. Marele sau defect este imposibilitatea de a lua decizii in timp util.

Scorpion

Nativa din Scorpion isi va lua foarte in serios rolul de martor si prieten in cadrul ceremoniei de oficiere a casatoriei. Cu toate acestea, este foarte indiscreta, cautand sa afle aspecte dintre cele mai intime din viata ta conjugala.

Sagetator

Dovedind o foarte buna cunoastere a culturilor, datorita  experientelor acumulate in campul calatoriilor, domnisoara de onoare din zodia Sagetatorului o sa te sprijine mai mult decat oricine in alegerea destinatiei pentru luna de miere. Zborurile, rezervarea hotelului si identificarea agentiei de voiaj trebuie lasate in seama sa.

Capricorn

Solida ca o stanca – astfel descrie astrologul Jessica Adams domnisoara de onoare din zodia Capricornului. “Conteaza pe aceasta pentru orice tip de sfat!”, completeaza aceasta.

Varsator

“Femeia din Varsator este un paradox”, spune Jessica, explicand ca desi “iubeste sa fie inconjurata de oameni, este incredibil de independenta, avand o viziune puternica”. O astfel de domnisoara de onoare se va asigura ca toata lumea, indiferent de varsta se afla pe ringul de dans.

Pesti

Cel mai sentimental si emotional membru al ceremoniei de casatorie, domnisoara de onoare Pesti va surprinde spiritul nuntii tale prin realizarea unor imagini aproape de perfectiune.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.