Ghidul florilor de iarna

Ghidul florilor de iarna

Anemonele, cameliile, orhideele, eucaliptul, irisul, fructele de padure si ghioceii – iata cateva dintre cele mai populare plante asociate receptiilor de nunta desfasurate in cursul anotimpului iernatic.

 

Accente romantice din categoria Cosmos

Delicatele specii de plante care compun genul Cosmos stau la baza unor buchete minunate destinate marelui eveniment. Dsponibile intr-o varietate de culori, de la rosu, roz, alb si pana la nuante de tipul portocaliu sau galben, acestea constituie una dintre cele mai populare alegeri ale mireselor de pe continentul american. O alegere exotica este Cosmosul de ciocolata, o planta cu flori bogate si catifelate in nuante de maro si impresionand prin aroma de ciocolata si vanilie. Destinate decorarii gradinii, acestea inspira formalism si eleganta.

Decorul usilor

In acord cu perioada sarbatorilor, usile pot fi completate de plante din categoria idederelor, eucaliptului sau a salciei, pentru a recompune stilul nuntilor informale.

Buchete de iarna

Disponibile intr-o paleta coloristica generoasa, anemonele adauga luminozitate buchetelor si aranjamentelor florale. Alaturi de acestea, calele se disting prin forma eleganta si arhitecturala, ceea ce le imprima versatilitate. Plantele pot fi utilizate atat in buchetele clasice, cat si in cele elegante, fiind completate de flori din categoria trandafirilor. Spectrul coloristic al acestora variaza de la alb pana la purpuriu, acestora adaugandu-li-se non-culoarea negru.

Frumusete glaciala

Amaryllis propun o varietate de nuante de la alb pur pana la stacojiu, pentru compunerea unui buchet dramatic fiind necesare patru sau cinci flori in forma de trompeta cu tulpina inalta.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.