Ghidul lunii de miere in Viena

Ghidul lunii de miere in Viena

Daca va numarati printre impatimitii muzicii clasice, istoriei “Batranului Continent” sau artei si arhitecturii, Viena poate fi reteta fantastica pentru propria luna de miere.

 

Posedand cea mai mare arhiva de teme culturale din Europa, acesta impresioneaza prin picturi si piese arhitecturale desprinse din peisajul gotic, baroc sau Art-Nouveau. Orasul caruia ii revine meritul de a fi imbogatit scena culturala a lumii cu nume, precum Mozart sau Beethoven ofera spectacole muzicale, alaturi de specialitati culinare dintre cele mai diverse.

Primavara tarzie si toamna devreme – iata cele mai prielnice perioade pentru programarea unei luni de miere in Viena. Cele mai mari temperaturi din termometre se inregistreaza in cursul lunilor iulie si august, pentru ca iarna acestea sa inregistreze sub limita minima. Cu toate acestea, Viena ofera cele mai buni preturi pentru turistii sai in lunile de iarna.

In categoria principalelor obiective turistice este inclus Complexul Hofburg, unde veti gasi o colectie de muzee ce contin exponate conservate inca din Era Habsburgica. Unul dintre cele mai modeste, Muzeul Viena, va va transporta in perioadele istorice cele mai indepartat ale orasului.

Dobandindu-si un renume pe plan mondial gratie muzicii, Viena isi incanta turistii cu Viena Boys Choir, din cadrul Complexului Hofburg, pentru ca la Opera de Stat din Viena sa fiti transportati in lumea uimtoare a operlor realizate in stil baroc.

Cu o din ce in ce mai mare popularitate si pe meleagurile autohtone, bicicletele sunt ieftine si disponibile la scara larga. Viena este un oras compact, astfel ca puteti ajunge in orice punct al acesteia in nu mai putin de 30 de minute sau chiar mai putin cu ajutorul unui mijloc de trasnsport pe doua roti.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.