Greseli de machiaj (II)

Greseli de machiaj (II)

Unul dintre cei mai reputati make-up artisti din New York, Susmta Patel, dezvaluie cele mai frecvente greseli de make-up la care sunt predispuse miresele.


“Sculptarea” propriului chip

Daca natura nu v-a inzestrat cu pometi bine evidentiati, Patel va asigura ca nu veti obtine acest efect prin machiaj. “Oricat de pricepute ati fi in ceea ce priveste machiajul, este aproape imposibil sa folositi culori inchise adecvate obtinerii acestui efect”, completeaza aceasta, sfatuindu-si clientele sa se concentreze asupra machiajului conformist.

Utilizarea creionului pentru sprancene

“Creionarea sprancenelor arata artificial si ciudat”, spune Patel. Cu toate acestea, multe sunt cele care recurg la acest truc pentru a isi accentua sprancenele. Make-up artistul recomanda alegerea unui fard in nuanta sprancenelor si aplicarea unui strat subtire in zona acestora.

Eyeliner negru in timpul zilei

“Ca o regula generala: culorile inchise micsoreaza”, afirma Patel. “De aceea, recomand sa sariti peste etapa aplicarii eyelinerului, in special sub ochi, astfel incat acestia sa para mai luminosi”, completeaza specialistul in machiaj.

Sclipiciul

“Ce ma deranjeaza cel mai mult la sclipici, pe langa faptul ca nu ar trebui purtat de persoane cu varste de peste 14 ani, este ca se intinde pe ten”, spune Patel, care recomanda inlocuirea sa cu un luciu de fata.

Produsele de luminare a chipului

“Produsele cu rol de luminare a chipului au fost adaugate in ultimii ani in machiaj, pe langa fondul de ten si pudra”, afirma Patel, sugerand limitarea folosirii acestor produse la pometi si ochi.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.