Ideal Mariaj recomanda: fidelizarea clientilor pe InZonaTa!

Ideal Mariaj recomanda: fidelizarea clientilor pe InZonaTa!

Site-ul de oferte speciale si marketing geo-targetat www.InZonaTa.ro a pornit de la ideea ca nu trebuie sa fie Black Friday in fiecare zi ca un business sa aiba succes. Insa, orice antreprenor trebuie sa creeze oferte avantajoase care sa atraga clienti noi, dispusi ulterior sa plateasca pretul intreg. Faptul ca branduri precum Starbucks, H&M, BMW sau Microsoft fac oferte speciale inseamna ca promotiile sunt o strategie de marketing sanatoasa, eficienta si necesara pentru fidelizarea clientilor!

Oferta

 

InZonaTa va propune o alternativa la promovarea prin reduceri falimentare de genul 90%. Nu credem ca atragerea vanatorilor de reduceri este benefica pentru cresterea afacerii dvs. pe termen lung si de aceea dorim sa construim o relatie de fidelitate intre compania dvs. si membrii nostri, cu beneficii pentru ambele parti.
Dupa inregistrarea pe portalul InZonaTa, ofertele speciale vor fi promovate catre persoane care se potrivesc profilului unui client fidel: frecventeaza zona in care se afla businessul dvs., apartin unei anumite categorii de varsta, si-au exprimat interesul pentru oferte din domeniul dvs. de activitate etc. Acest public-tinta va primi un newsletter unic pentru fiecare oferta pe care o promovati, ajungand astfel sa cunoasca gama de servicii sau produse oferite si avantajele pe care doriti sa le evidentiati.

In aceasta vara va propunem sa lansati cel putin trei oferte speciale pe www.InZonaTa.ro, iar daca acestea sunt corecte pentru modelul de business promovat de InZonaTa, noi percepem un comision de 0% la cea de-a treia oferta. Va facem aceasta propunere, deoarece credem ca printr-o promovare corecta si continua veti avea mai mult de castigat. Pe parcursul promovarii, interesul membrilor nostri fata de oferta dvs. va creste, iar noi vom putea raspunde acestei cereri cu oferte diverse. De aceea, comisioanele percepute pentru vanzarile efectuate pe InZonaTa sunt 5% pentru servicii turism, 10% pentru produse si 20% pentru servicii.

Dorim sa evidentiem faptul ca nu suntem un site de reduceri exagerate, ci un portal de oferte speciale promovate prin marketing geo-targetat. Dezvoltam constant strategii de fidelizare ale membrilor si atragere de noi abonati. Prin sistemul punctelor de fidelitate, oferim membrilor nostri posibilitatea de a beneficia gratuit de ofertele active pe site. Participam la evenimente si lansam saptamanal concursuri.

Vara aceasta InZonaTa si Ideal Mariaj ofera sansa tuturor cuplurilor sa castige suma de 800 Euro pentru a-si organiza singuri luna de miere perfecta sau un sejur romantic in cazul in care sunt deja casatoriti.
Printre clientii nostri se numara: MOVIEPLEX, MegaShopping, El Grande Comandante, Centrele de Remodelare Glamour, Bamboo Fitness, Kids Party by NoSurprises, Editura Curtea Veche, magazinele ETIC si multi altii.
Mai multe detalii in sectiunea “Ai o afacere?” de pe www.InZonaTa.ro.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.