Ideal Mariaj te premiaza la Weekendul Mireselor!

Ideal Mariaj te invita la lansarea numarului de primavara unde vei putea proba si achizitiona rochii de mireasa fabuloase la preturi de nerefuzat, vei putea beneficia de sedinte de make-up si de consiliere gratuita din partea specialistilor Marithe!

CAND? 25-26 Februarie
UNDE? Salon Marithe Str. Prof. Ion Bogdan nr. 23 sect.1 Bucuresti
CE? Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj

Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj

Te asteptam la Marithe si pentru orice rochie de mireasa achizitionata, primesti cadou o carte "Pledoarie pentru un pensat responsabil" de Elis Teodorescu si o sesiune unica de styling, make-up si coafura care te va ajuta sa iti gasesti stilul pentru a fi o mireasa perfecta. Vei intra in cursa pentru o rochie de seara din matase cu broderie manuala in valoare de 3000 lei pe care o poti castiga participand la concursul organizat pe pagina de facebook Marithe.

Vino la Marithe in ultimul weekend al lui Februarie si demonstreaza ca tu vei fi mireasa perfecta a lui 2012! Fa o fotografie purtand o rochie marca Marithe si fii tu cea care va castiga o rochie unicat in valoare de 3000 de lei.


Regulament:

Fiecare participanta la Concurs trebuie sa uploadeze pe contul sau de Facebook o fotografie in care poarta o rochie Marithe. Pozele trebuie sa fie facute in cadrul evenimentului "Weekendul Mireselor by Ideal Mariaj".

Poza trebuie sa cuprinda tag-ul Marithe. Fotografia care va primi cel mai mare numar de like-uri va fi premiata.

Trucuri pentru alegerea unei rochii de toamna

Ai ales sa fii o mireasa de toamna? Atunci trebuie...

SUMMER SALE - Rochii de mireasa de la 999 de lei!

Marithe ti-a pregatit cea mai mare surpriza a verii: rochii...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.