Idei creative pentru aranjamentele florale

Idei creative pentru aranjamentele florale

Unul dintre elementele centrale ale ceremoniei de oficiere a casatoriei, florile pot fi imbinate cu alte detalii decorative in modalitati dintre cele mai originale, asa ca in cele ce urmeaza va propunem trei astfel de variante.

 

Lumanari pentru aranjamentele florale din ziua marelui “da”

Pentru un plus de romantism asociat decorului de nunta, va recomandam sa adaugati lumanari plantelor utilizate in cadrul festivului moment. De la modelele simple pana la cele viu colorate, acestea vor imbunatati aspectul spatiului cara va gazdui propria receptie de nunta. Designerii in aranjamente florale recomanda viitoarelor mirese imbinarea dintre lumanari si flori inalte pentru a “incalzi” decorul unei nunti desfasurate in anotimpul frguros. Pentru receptiile desfasurate pe plaja, in schimb, un bol de apa plin de orhidee proaspete si lumanari plutitoare este mai mult decat  indicat.

Culori puternice

Pentru a intoarce privirile oaspetilor dumneavoastra dupa aranjamentele florale, ganditi-va inainte de toate la nuanta aleasa plantelor din marea zi inainte de a identifica tipul acestora. Pentru o nunta in aer liber, inspirati-va din paleta cromatica a spatiului natural, de tipu verdelui, al maroului sau a ivoarului soft. Daca rezonati cu aspectul glam, o combinatie a unei singure planta intr-o nuanta cromatica va recrea decorul dramatic.

Reinterpretarea formei

Inlocuiti buchetele compacte cu cele afisand forme nestructurate, in care pot fi incluse cu succes plante din categoria crinilor Gloriosa, orhideelor Oncidium si a Amaranthusului, repsponsabile de conferirea unui aer de modernitate buchetului. Modificarea aspectului plantelor poate fi realizat si prin includerea unor elemente non-florale in aranjamentul din seara nuntii. Specialistii in design floral recomanda includerea penelor, cristalelor, a frcutelor de padure sau a ierburilor pentru un plus de profunzime.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.