Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare II

Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare II

Pe langa multumirea exprimata fata de invitati prin daruirea marturiilor, trebuie sa apreciezi si efortul domnisoarelor de onoare prin oferirea unor cadouri speciale. Bugetul destinat pentru cadourile domnisoarelor de onoare nu trebuie sa fie estimat la o avere. Iata, noi iti oferim variante accesibile tuturor.

cadouri domnisoare de onoare

Umbrele de ploaie imprimate


Umbrelele de ploaie indraznete, cu diferite imprimeuri, vor inviora cu siguranta si cele mai innorate zile. Cele vintage, cu maner, sunt foarte in voga si mult mai rezistente. Poti opta atat pentru cele din panza, cat si pentru cele din plastic, transparente.

Esarfe din matase


Dupa apusul soarelui, umerii goi merita sa fie acoperiti de ceva moale si fin, precum un sal din matase. Alege o culoare care sa fie ton in ton cu tinuta aleasa pentru domnisoarele de onoare sau, de ce nu, ceva care sa invie atmosfera. Cu siguranta, acesta este unul dintre cadourile pe care il poti purta cu tine oriunde.


cadouri domnisoare de onoare

Perne personalizate


Pernele personalizate vor obtine intotdeauna un  loc special pe canapea. Si nu numai. Utile si in calatorii, ele sunt binevenite mereu. Personalizeaza-le cu initiala lor si vei putea observa singura entuziasmul la vederea acestui cadou.

Bijuterii pentru orice ocazie


Adaptata dupa o celebra replica, putem spune ca „bijuteriile sunt prietenele cele mai bune ale unei fete”. Asadar, ce cadou poate fi mai potrivit decat o pereche de cercei cu perle, un colier-fantezie sau un inel colorat supradimensionat? Acest tip de accesorii este binevenit in orice situatie.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.