Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare

Idei de cadouri pentru domnisoarele de onoare

Pe langa multumirea exprimata fata de invitati prin daruirea marturiilor, trebuie sa apreciezi si efortul domnisoarelor de onoare prin oferirea unor cadouri speciale. Bugetul destinat pentru cadourile domnisoarelor de onoare nu trebuie sa fie estimat la o avere. Iata, noi iti oferim variante accesibile tuturor.

cadouri domnisoare de onoare

Set suporti pahare


Un set de suporti pentru pahare din pluta sau carton, ce abordeaza intr-o maniera umoristica tema nuntii va anima cu siguranta decorul oricarei petreceri. Alege o culoare de fundal puternica pentru transmiterea energiei pozitive. Oferit intr-o cutie frumos ambalata si impachetata va asigura succesul garantat al unei alegeri potrivite.

Mini-vaze decorative


Un set de doua sau trei vaze miniaturale, viu colorate, vor improspata atmosfera oriunde ar fi plasate. Acestea pot fi achizitionate impreuna cu flori decorative, din plastic, care nici nu vor lasa impresia ca sunt artificiale. Mizeaza pe compozitia vazelor din ceramica, pentru un plus de stralucire a intregii camere.


cadouri domnisoare de onoare

Jurnale cu dedicatie

 
Un mic jurnal, frumos copertat si legat, va fermeca in mod cert domnisoarele de onoare. Alege cele inspirate din curentul art-nouveau sau cele glamour si opteaza doar pentru marimi mai mici decat un A5. Acestea sunt mult mai delicate si mai simpatizate. Ofera o dedicatie pe prima pagina pentru o personalizare autentica.

Rame foto de neuitat

 
Inotdeauna fotografiile tiparite au conferit alta valoare fata de cele digitale, pastrate intr-un folder din computerul tau. De aceea, daruirea unei fotografii cu tine si prietena ta cea mai buna, incadrata intr-o rama multicolora, va fi pastrata cu pretuire de catre domnisoara ta de onoare. Doar stii cum se spune: „O fotografie face cat o mie de cuvinte”.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.